Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
23
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Antalyaspor-Galatasaray maçı gözlemlerim
İ
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle resmen 6 puanlık bir galibiyet resmen bu havada Nuri hocadan Antalya'dan puan almak çok değerli. Anadolu takımı görünümünden çok uzak bir takım Antalya Ömer Toprak-Fernando-Luıiz Adriano gibi yıldızları var. Bünyamin-Haji gibi gençlerle de harmanlanmış zekice kurulmuş bir kadro.

En beğenmediğim futbolcu Kerem en beğendim PvA oldu. Kerem 2. yarı sahada neredeyse yoktu. Soldan hücumları hep Patrick'le yaptık maçın gizli kahramanı underrated bir bek.

Oliviera'yı da çok beğendim uyum sağlayacak daha çok can yakar.


Seferoviç'i eleştirenler olmuş Kurdyashov hatasız oynadı yanında da Ömer Toprak böyle gözükmesi normal.


Akbaba,Seferoviç,Kerem,Yunus arasında da bir uyumsuzluk gördüm bol bol hücum atraksiyonları çalışmalı bu takım. Zamanla daha da oturacaktır. Mertens, Evander gibi kilit açıcılar da gelince iş yapar hale geleceğiz.

Boey beğenmesem de alternatifsiz. Omar'dan bile daha iyi şu hali. Ali Turap'ı da sanırım ezilir diye oynatmadı haklılık payı var.

Midjstö zeki bir futbolcu Berkan'la değişiminden aradaki farkı görmüş olduk.


Kılınç-Kerem
Akbaba-Cica değişikliği denenebilirdi. Ama hocayı anlıyorum Kerem alternatifsiz durumda.


17 maçtır yenilmeyen Antalya'dan çok güzel bir galibiyet aldık. Antalya güzel bir kamp dönemi de geçirdi. Uyku hocası bile tuttu adamlar. Dortmund karşısında oynadıkları oyun da ortada. Bu sıcakta,stad doluyken bu galibiyet çok özel oldu.

Fb,bjk,ts'nin Antalya'yı kolay yeneceğini hatta yenebileceğini de düşünmüyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.