Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
309
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sony android tv kalibrasyon
U
2 yıl
Er
Konu Sahibi

1
1 Sony android tv kalibrasyon
Sony android tv nizde bulunan uzman1 ve uzman2 görüntü modlarına aydınlık ve karanlık ortam olmak üzere iki farklı gama kalibrasyonu yapmaktayim. Ayrıca 120 nit ışık ayarı ve doğru renk düzenlemesi gibi detaylarda işlemlere dahildir. Lütfen özelden mesaj atınız.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : tr Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

A
2 yıl
Er

Spectrophotometer ile mi yapıyorsunuz ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
2 yıl
Er

Bu kalibrasyon ne işe yarayacak peki? Sony kd65xh9096 tv de ps5 oynuyorum genellikle. Game modunu kullanıyorum. Ancak ayarlardan biraz renk kurcalaması yaptım gözüme gelen ayarıda bozmuş gibi hissettim vardayıkan ayarlar ile oynamaya devam ettim. Bana artısını yazma imkanınız varsa düşünmek istiyorum.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Evet



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @AMD1976
U
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Artisi olabilmesi için görüntüden şikayetçi olmaniz gerekiyor. Tv yi izlerken anlam veremediğiniz bir tür rahatsızlık duygusunun oluşması gerekiyor. Yani gözün Aşina olduğu ışık ve renk değerlerini ekrandan yakalayamıyorsunuz anlamına geliyor. Veya ekranın önünde gerçekliği bozan bir perde hissi oluşuyor. Kalibrasyondan sonra ekranda resimde görüntüde bir huzur oluşuyor. Bu şekilde tarif edebilirim. Bunu yaparken televizyonu uygun renk ve Gama ayarlarına getiriyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzay-Zaman -- 18 Ağustos 2022; 17:44:26 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ismailercikti281
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.