Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
1195
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: LG'nin katlanabilir telefonu Rollable'dan yeni görüntüler geldi (2. sayfa)
E
2 yıl
Yarbay

Firmanın CES 2021’de tanıttığı LG Rollable isimli genişleyebilen telefonunun ilk aşamada pazara çıkarılmayacağı aktarıldı. Ancak LG daha sonra bir açıklama yaparak telefonun henüz rafa kaldırılmadığını belirtmişti. Bu ilginç akıllı telefon son aşamada ticari olarak pazara çıkmadı. Hatta LG, telefon için bilgisayar ortamında hazırlanan tanıtım haricinde gerçekten bir prototip gösterimi de yapmamıştı. Ancak telefonun gerçekten üretildiği ve hazırlanan çalışır prototiplerin Güney Kore’deki bazı LG çalışanlarına satıldığı ortaya çıktı. Bugün ses getiren yukarıda izleyebileceğiniz video da yüksek ihtimalle prototip sürüme sahip olan bu çalışanlardan birisi tarafından çekildi ve paylaşıldı. Bu video pazardan çekilme öncesinde telefonun pazara çıkabilecek seviyeye getirildiğinin en önemli kanıtı oldu.
https://www.log.com.tr/genisleyebilir-telefon-lg-rollable-cikan-bir-video-ile-gundemde/




D
2 yıl
Yarbay

"Uzun bir sessizliğin ardından LG Rollable'da yeni bir video geldi. 2021'de duyurulan LG'nin katlanabilir telefonu Rollable'ı iptal eden LG bu kararından vazgeçmiş görünüyor."

Birisi şu ablaya bunun LG'nin eski projesi olduğunu, akıllı telefon pazarından çekilmeden önce bu telefonun üzerinde çalıştığını, ancak bu telefonun varlığının hiç kanıtlanmadığını. Bununla birlikte şu an eski döneme ait bu video sayesinde LG'nin gerçekten böyle bir telefon üzerinde çalıştığını, ancak akıllı telefon sektöründen çekilmesiyle birlikte bu telefonun da çöp olduğunu, bu videonun ise sadece ANLATTIĞIM DURUMUN KANITI olduğunu yoksa ortada bir vazgeçmenin mümkün olamayacağını anlatabilir mi lütfen?




Z
2 yıl
Çavuş

bu da tutmaz ve ürettiklerinizin arkasında durunn




M
2 yıl
Yarbay

V70’i çıkarsın yeter. Güzelim telefon çekilme kararının ardından tanıtımına haftalar kala iptal oldu. Tamamen hazır durumdaydı. Bari çıkarsaydın da şöyle kulaklarımızın pasını silecek son telefonu göreydik.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
geçen yıl
Yarbay

Velvet 2'yi beklerken koptu gitti bu dünyadan. :(




Bu mesajda bahsedilenler: @Mr. Jingles
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.