Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
407
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pendik’te bir kadına şiddet uygulayan şahıs çevredekiler tarafından nazikçe uyarıldı.
O
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

T
2 yıl
Yarbay

Az önce izledim bunu amma güzel uyarmışlar çok sevdim :)



C
2 yıl
Yarbay

En son taksiciden bir carmageddon bekledim ama



A
2 yıl
Binbaşı

Maşallah hepsi zarafet okulunu en üst derecede bitirmiş diplomalarının hakkını vermişler.



S
2 yıl
Yüzbaşı

Ne bu şimdi ? Olayı dahi bilmeden ona buna saldırmak adamın kadını darp ettiği görülmüyor.Ancak bir avuç kendini bilmez tanımadıkları bir adamı darp ediyor.Videodaki saldıran şahısları yerinde olsam dava ederdim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
2 yıl
Yarbay

Müjde ar' in meşhur sahnesinin erkekli versiyonu :D



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

_
2 yıl
Yarbay

Yuksek feminizm ve onun bekciliginin vardigi son nokta.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

L
2 yıl
Yüzbaşı

Bunlar birbirlerinden güc alıp saldırıyorlar.. Kendi baslarına bir sey yapamazlar.. Sadece kadın konusu değil orada bir olay olsun da bam güm girelim olayı.. Tipik primat davranısı.. Fakat orada ölümü kendine dost hatta sevgili edinmis bir psikopata denk gelseler ve o ölümü yardımına cagırsa.. Yasayan herkesten ve dünyadaki tüm insanların toplamından daha güclü olan ölüm de bu cagrıya yanıt verip tam da oraya gelse.. adam bunlardan bir tanesinin karnına bıcagı sokup bagırsaklarını eline verse ya da silahı cıkartıp iki tanesini kafasından orada vursa, bu primatları ölümün kollarına teslim etse.. kalanlar hazreti ölümü görüp dehset icinde cil yavrusu gibi dağılıp topuklamazlar mıydı?.. Cünkü can tatlıdır bir primat ölmek istemez ölümden korkar ölümün yakın oldugunu anladıgı an kacmaya baslar..

Mesela birkac yıl önce manyağın biri otobüs durağına gidiyor, sen müslüman mısın diye soruyor, evet müslümanım diyene ben seytanım deyip bıcagı sokuyor.. Sonra baska birini doğruyor.. Adamı en son polis etkisiz hale getiriyordu.. Bu cengaverler neden orada yoktular mesela? Bam güm ona da girselerdi.. Polisin görevini hafifletselerdi.. Neden yapamadılar? Cevabı ben vereyim cünkü psikopatın oldugu yerlerde korkaklar bulunmaz..

Not: Kadın dövülmesine onay vermiyorum..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 7 Temmuz 2022; 9:30:46 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.