Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
761
Cevap
71522
Tıklama
50
Öne Çıkarma
Cevap: bilgisayar müh. mezunuyum (kafanız karışıksa konusabiliriz) (39. sayfa)
J
8 ay
Er

Koç kimya'ya girdim hocam.




Bu mesajda bahsedilenler: @nezcafe
N
8 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Stajın kendiliğinden bir önemi yok aslında. Kendine ne kattığın önemli. Yoksa google'da bile staj yapsan kendine bir şey katmadıktan sonra iş hayatında bir işe yaramaz. Çünkü herkes stajın aslında orada çalışmak olmadığı, dolayısıyla normal iş mülakatlarını geçip de oraya girmediğini biliyor. Ama orada ne çalıştığını sorarlar, ki genelde stajdan memnunsan şirket de senden memnunsa iş teklifi de yapabilirler. Stajı bırakıp 3.sınıfta savunma sanayi+teknokent de aslında bir stajdır yani :) ben stajı zorunlu staj yada part-time çalışmak olarak ayırmıyorum. Benim gözümde çalışmanın her türlü faydalıdır. He sen part-time çalıştığın yerde zorunlu stajını kabul ettiremiyorsundur o zaman zorunlu staj için hızlıca bi yer bulmaya çalışabilirsin bence.

Not ortalaması mı staj mı gibi net bi ayrım yapamam. Not ortalaman belli bir seviyede olduktan sonra kesinlikle staj yada part-time çalıştığın yerde elde ettiğin tecrübe diyebilirim. Örneğin not ortalaman 3.20 yerine 3 olsun ama daha öğretici bi staj yapmış ol.




Bu mesajda bahsedilenler: @Overdue
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.