Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
259
Tıklama
0
Öne Çıkarma
BİSİTLETİMİN PEDALI AŞIRI DERECEDE SALLANIYOR
H
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba ben bianchi markalı bir bisitlet almıştım 1,2 yıl önce ve bisitletin pedalı sallanıyordu ilk baş tek tekerer kalktıgım icin diye düşünmüştüm sonra bir işte calışarak bisitleti yaptırdım bide bisitletin masrafları vardı onlarıda yaptırdım ve pedalını felan degiştimiş adam (bana dedigi bu) ben bisitleti aldım ve ilk hafta hic bir şey yok cıkartıyorum günde 1 2 km yapıyorum ve hicbirşekilde (ön kaldırma , yanlama vb) yapmadım ama niyeyse yolda giderken birden pedal sallanaya başladı ve giddikce daha cok sallandı sizce sebebi nedir bilen varmı bilen varsa yazabilirmi ? (pedalı değişti pedalı tutan vidamıda degişti sadece)



H
2 yıl
Er
Konu Sahibi

1 haftadır cwvap yokmu



B
2 yıl
Yarbay

Benim bisikletin pedallarındaki bilyeler dağılmış.
2. el bulabilir mi bisikletçi bakacak olmadı sıfır bedal alıp onların içinden söküp takacak -_- çok sıkıcı bir durum böyle sürüş keyfi sıfır.



G
2 yıl
Yarbay

pedal düzgünce yerine takılmadıysa pedalden. pedal düzgünce takılmasına rağmen yinede kendini salıyorsa aynakol ölmüş. büyük ihtimal pedali yanlış yere doğru sıktılar yalama oldu şimdi tutmuyor. aynakolun değişmesi lazım.



B
2 yıl
Yarbay

Benim pedallar bilyeli ve her iki taraftanda dağılmış.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.