Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
86
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kamera sistemleri ne kadar süre dayanıyor
Ö
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arabanızda kamera sistemi var mı, taktırmalı mı? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?



E
2 yıl
Yarbay

Xiaomi mijia 4 yıl kullandım. bataryası öldü. aynı amper batarya alıp taktım o da 1 ay gitti. cihaz çöp oldu. 6 ay önce yeni kamera aldım araç içi ve dışını aynı anda çeken bir model. bu aldığımda bataryalı. alan kişi çok kullanmamış o nedenle ucuza kapattım. bütçe sorun değilse kapasitörlü modelleri tercih edebilirsiniz, daha uzun ömürlü oluyor. kamera önemli, rusya gibi her araçta zorunlu olması lazım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 24 Mayıs 2022; 22:31:38 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
H
2 yıl
Yarbay

Hocam hangi marka ve modeli aldınız? 6 aylık kullanıma göre memnun musunuz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ecrasniann
E
2 yıl
Yarbay

R300 gps li araç kamerası diye geçiyor. bununla aynı özelliklere benzer farklı markalarda mevcut. ben az kullanılmış ve uygun fiyatlı olduğu için tercih ettim. gps olması iyi bir özellik, araç hızını ekranda gösteriyor. xiaomi den sonra çözünürlük istediğim seviyede değil. zaten 250tl olmasa almazdım. az önce fiyatına baktım r300 ün sıfırı 1000tl civarı olmuş, bu para etmez. sana önereceğim cihaz xiaomi 70 mai a500s gps li olan model. xiaomi nin mijia 360 ev güvenlik kamerasını kullanıyorum, çok iyi cihaz. xiaomiden şaşmamak lazım bu işlerde. bu cihaz bozulursa bakacam artık.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Huseyinn31
Ö
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teşekkürler.




Bu mesajda bahsedilenler: @ecrasniann
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.