Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
15
Cevap
511
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Marvel'ın yeni Thor filmi Thor Love and Thunder'dan ilk fragman geldi
Ö
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Marvel'ın yeni Thor filmi Thor Love and Thunder'dan ilk fragman geldi



Disney'in yarattığı Marvel Sinematik Evreni'nin yeni dönemi bildiğiniz gibi Black Widow ile başladı. Bu yeni dönemde en çok merak edilen filmlerden biri de şüphesiz Thor serisinin yeni filmi Thor: Love and Thunder. Geçtiğimiz saatlerde de Thor: Love and Thunder'dan ilk fragman paylaşıldı.



Ayrıca Bkz.Son Gün - Top Gun Maverick filmine 10 adet çift kişilik ön gösterim davetiyesi hediye ediyoruz



Videoda özellikle Christian Bale'in karakteri dikkat çekiyor diyebiliriz. Christian Bale, Gorr the God Butcher karakterini oynuyor ve fragmandaki haliyle güzel durduğunu söyleyebiliriz. 



Thor: Love and Thunder'ın vizyon tarihi ise 8 Temmuz 2022. Filmin şu an için oyuncu kadrosu şöyle: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale, Tessa Thompson, Chris Pratt, Sean Gunn, Karen Gillan, Matt Damon ve Russell Crowe. Daha önce yapılan açıklamalara göre bu filmi Endgame büyüklüğünde olacak ve Marvel'ın en iyi filmlerinden biri olacak. Umuyoruz ki bu beklentiyi film karşılayabilir.



Thor Love and Thunder Fragman





 Haberi Portalda Gör

Yaklaşık 40 yıllık bir çizgi roman takipçisi olarak eğer Thor Olimpos 'a gitti ise muhakkak Herkül'ün de filmde boy göstermesi gerekiyor. İlk zamanlar rakipler ama son...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Guest-850270B00 - 2 yıl +5
D
2 yıl
Yarbay

Sonunda yeni Thor filmi geliyor. Cer çöp karakterleri görmekten sıkılmıştım.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

R
2 yıl
Yarbay

Christian bale için izlenir




L
2 yıl
Binbaşı

Bir sonraki filmin adını Thor: Asgardian Pie koysunlar :)

Son dönem hollywood filmlerinin parodisi olacak anlaşılan. Direkt koymuş sahneleri :)

Abi bu karakterle işlenebilecek muhteşem ötesi senaryolardan bir tane bile izleyemedik ya ona yanarım

TheCGBross kanalı bile şunları şyinde sallar.

Bunu bırak, en düz dibine kadar Hollywood kafasıyla yapılan WoW animasyonları bile bunları tokat manyağı yapar

Önümüzdeki süreçte hollywoodu vfx ve oyun kökenli firmalar komple satın alsa da görsel efekt için uğraşılanın binde biri kadar da senaryo ve yönetmenlik için uğraşılmış olsa.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 24 Mayıs 2022; 12:46:5 >


P
2 yıl
Yarbay

vayyy iskandinavları da romaya bağlamışlar :D roma varken vikingler evlerinin içine sıçıyorlardı



C
2 yıl
Binbaşı

quote:

Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale, Tessa Thompson, Chris Pratt, Sean Gunn, Karen Gillan, Matt Damon ve Russell Crowe


Kadroya bak!




S
2 yıl
Teğmen

Kadro güzel film harika



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
2 yıl
Yarbay

Sadece christian bale için bile izlenir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
2 yıl
Yarbay

Çok biliyorsan sen çek filmi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
2 yıl
Yüzbaşı

Yaklaşık 40 yıllık bir çizgi roman takipçisi olarak eğer Thor Olimpos 'a gitti ise muhakkak Herkül'ün de filmde boy göstermesi gerekiyor. İlk zamanlar rakipler ama sonra arkadaş oluyorlar. Umarım Herkül 'ü de bu filmde görebiliriz.



Marvel filmlerinin çocuk filmlerine dönmesi ve komedi içeriğinin artması konusunda eleştirenlere hak veriyorum ama maalesef film yapımcıları da daha geniş kitlelere hitap etmek için bu yolu kullanıyor. Filmlerin hiç olmamasındansa bu şekilde olmasını tercih ederim ya da etmek zorundayım.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
2 yıl
Yarbay

ben aynı görüşte değilim.Çizgi roman külliyatında bazı temel çizgiler vardır ve bunun üstünde zorlama eklemeler ve hikayeler yazılması takipçi kitlesini üzer.

thor serisi zaten marvel evreninde hep zorlama filmler olarak yapıldı,üstünde durulmadı.Hikayeler sinematik evren adı altında saçma sapan şekilde bozularak çekildi.

Mesela 1982 yapımı Arnold'un Conan filmi asıl hikayeye en yakın ve çok etkileyeceği bir senaryoyla zamanında çekilmişti.Sonradan tekrardan çekilen ve Jason Momoa'nın oynadığı filmin konusu ise rezalet ötesiydi.Momoa'nın Conan rolü doğru karardı ancak filmin senaryosu berbattı.

Kısacası çizgi roman filmleri artık keyif vermiyor açıkçası.Aslından koparılmış ve gereksiz eklemeler yapılmış ticari kaygılarla olan bu filmler tek izlenimlik "kullan-at" tarzı bir yere sahip olmaktan öteye geçemeyecekler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ÖzdalDoğru
G
2 yıl
Yüzbaşı

İlk mesajımda da belirttiğim gibi sizinle aynı görüşteyim ama olan bu maalesef çizgi roman evrenine uyumlu filmler çekilmiyor. Sadece para/ gişe kaygısı ile yapılan belirttiğiniz gibi tek seferlik izle at filmlerinden öteye geçemiyor.
İlk Conan The Barbarian filmi de orijinal çizgi roman evrenine ait değildi. Oradaki Thulsa Doom karakteri ile çizgi romandakinin alakası yok ama hikayesi, film müzikleri, oyunculukları ile çok farklı bir yerdeydi. Bugünkü filmler de o seviyede olsaydı kimse çizgi roman evreni ile olan farklılıkları sorgulamazdı.

Thor konusunda hem oynayan karakter İskandinav tipine müsait değil hele ki Heimdall karakterini İdris Elba'nın oynaması ise ayrı bir felaket.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @DARTH_BLACK
S
2 yıl
Yarbay

bir an zenci ipne thor yapacaklar diye korktum



0
2 yıl
Yarbay

Geyiklerin havada koşması anormal göründü, süpermenin koşarak uçması gibi.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
2 yıl
Yarbay

Geyik değil keçi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @01myavuz
T
2 yıl
Yarbay


Bu Zeus ölmedi mi? Thor zaman yolculuğu falan mı yapacak?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.