Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
115
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Oppo Enco R tam kablosuz kulaklık tanıtıldı
E
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Oppo Enco R tam kablosuz kulaklık tanıtıldı



Oppo’nun Reno8 serisini tanıttığı lansmanda bir de tam kablosuz kulaklık modeli vardı. Oppo Enco R adındaki kulaklık modeli biraz daha uygun fiyata tatmin edici ses kalitesi ve kullanım süreleri sunuyor.



Oppo Enco R özellikleri ve fiyatı



Oppo Enco R tam kablosuz kulaklık modeli 13.4mm boyutunda dinamik ses sürücüleri kullanıyor. AAC ve SBC kodeklerine destek ile ses kalitesi konusunda fiyatına göre ortalama bir performans sunuyor.



Ayrıca Bkz.Oppo Reno8+ tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı



Gürültü engelleme donanımı olmayan kulaklık bu işi yapay zekâ algoritmalarına bırakmış. Algoritmalar görüşme esnasında berraklık sağlıyor. Kulaklık parçaları 3.5 gram ağırlığında iken dış kısımları dokunmatik. Ayrıca IPX4 ile su sıçramalarına karşı dayanıklı.



Bluetooth 5.2 ile aynı anda birden fazla cihaza bağlanabilen ürün tek şarj ile 4 saate kadar kullanılabiliyor. Kutusu ile 20 saat daha ekstra kullanım sağlanıyor. Oppo Enco R tam kablosuz kulaklık modeli 45$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak.




Kaynak:https://www.gsmarena.com/oppo_pad_air_and_enco_r_buds_unveiled-news-54399.php

 Haberi Portalda Gör

X
2 yıl
Yarbay

Böyle bi haberi ancak aktif gürültü engelleme ile çağrı sırasında gürültü engellemenin farkını bilmiyen biri yazar.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.