Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
43
Cevap
4184
Tıklama
25
Öne Çıkarma
Cevap: iPhone kapalı iken bile veri çalınabiliyor (3. sayfa)
W
2 yıl
Yarbay

amaç zaten oydu kapağı açılamayan pili çıkartılamayan telefonlar daha hoş tasarımlı oldukları için mi zannediyordunuz sadece iphone değil hepsi öyle



H
2 yıl
Yüzbaşı

Her model cihazın illaki açık yönü olacaktır .Apple kapalı yapıdaki iOS işletim sistemi sayesinden bir adın önde …



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

C
2 yıl
Yüzbaşı

Bence elektrikli bütün ürünlerde manuel açma kapama anahtarı olmalı. Nasılki iphoneda titreşim tuşu manuelse, açma kapamada aynı olmalı. Aklımıza gelen bütün elektrkli ve elektronik ürünlerde bu standart olmalı hatta arabalarda bile. İngiliz amerikan prizlerinde nasıl ki standart olmuş ve ters yadırganmıyorsa bu dediğimde ilk başta ters gelebilir ama gayet rahat alışılabilecek bir durum ve hayat kolaylığı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
2 yıl
Yüzbaşı

Kırmayi denememişler ki evet açık, eeee? iPhone’umu bul çalışması için gayet iyi bence açık olması çalınsa nerede olduğunu bulabilirsin, zaten Apple Pay çalıştığını biliyoruz Apple Watch için de geçerli bir tane kartınızı şarjınız bitse de kullanmak üzere tanımlayabiliyorsunuz. Bence müthiş özellik, kredi kartının da temassız özelliği varsa onun da kopyalanma riski var. Yanıltıcı bir haber bence daha kimse kirmamis etmemiş. Bir veri çalmamış, kapalıyken huaweiler gibi cine bilgi sızdırmamış bir sey olmamış. Neyin kafası bu?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

A
2 yıl
Yarbay

Sen telefonu rootluyorsun sonra guvenlik bekliyorsun )) jailbreak cihazlar icin gecerli. Haberi okumadan yorum yapiyorsunuz



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @pilotaFerrari
G
2 yıl
Er

vay be Iphoneye bile güvenemeyeceksek güvenli olan bi telefon yok o zaman hiçibiri malesef güvenli değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.