Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
21
Cevap
3000
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: mi scooter pro 2 (2. sayfa)
X
2 yıl
Yüzbaşı

cevap 5 ay kadar geç geliyor ama denk geldi cevaplayayım gelecekte konuya gelenlere faydam olur belki.

2021 haziran ayında sıfır almıştım şu an cihazım 1300 km civarında. 1 ay önce fren telim kopmaya başladığı için yenisini alıp değiştirdim. geçen yılın eylül ekim ayları gibi arka çamurluğum tamamen kırıldı. henüz yenisini alıp takmadım. geçen haftaya kadar da orj. yazılımı kullanıyodum fakat nolucaksa olsun dedim ve youtube videoları ile yazılımı attım.

muhtemelen atılan yazılımımız aynı o yüzden sana bilgi geçeyim, s modunda kullanıyorsan evet o mod kalkışlarda aşırı dengesiz, eğer yokuşta falan değilsen yada özellikle o şekilde istemiyorsan kalkışlarını veya normal sürüşlerini d modunda yapabilirsin. belki kilolarımız bir değildir yada kumlu veya aşırı tozlu bi yerden kalkmaya çalıştığın için sende patinaj yapıyor olabilir ama bende böyle bir sıkıntı yok. kökleyerek kaldırmak yerine ufak ufak pompalayarak kalkışı deneyebilirsin.

orijinal yazılımında yaya modu 5 km hıza çıkıyor
D modu 15 veya 20 km hıza çıkıyodu hiç kullanmadığım için hatırlayamadım.
S modu max 25 km hıza çıkar.

zannedersem yazılım yaya modunu tamamen iptal edip yaya modunu D ile, Dyi S modu ile değiştirmiş, S modununda torkunu gücünü falan arttırıp "turbo" moda geçirmiş.

dediğin gibi yazılım atılmasından kaynaklı mi home yazılımı kullanılmıyor. toplam mesafeni, yolculuk mesafeni v.s. gibi bilgileri m365 tools isimli programdan halledebilirsin bu programla cruise mod ve stop lambası gibi ayarları açıp kapayabilirsin.

arka itişli olsa diyen arkadaşlar olmuş, aslında bir dereceye kadar haklılar fakat şöyle düşünün,ön tekerimde hafifçe erime olmasına rağmen çok iyi durumda, ama arka tekerim fren kullanımımdan dolayı erime yok fakat ufak tefek delikler v.s. yüzünden hasarlı. ek bilgi olsun şimdiye dek arka tekerim 2 defa patladı, 3. patlarsa şişme değil dolgu tekere geçmeyi planlıyorum. hem itiş hemde fren arka tekerde olsaydı teker çok çok daha hızlı deforme olurdu diye düşünüyorum ben şahsen. ki deforme bi yana, teker iyice kabaklaştıktan sonra fren mesafenizin uzayacağı ve belki ufacık taşta bile şambrelinizin patlayacağı gerçeği de cabası.

yazılım ile ufak bi bilgi, istanbul esenyurt / toriumun ordan bahsini yaptığım yazılımı atarak ta hadımköy yolundaki metro marketin oraya kadar gelebilirsiniz, ama sırf max hızla gitmeye çalışırsanız marmara parkı geçtikten 200 300 mt sonra yüksek sıcaklık işaretinin yanıp söndüğünü görürsünüz ki ben 1 senedir ilk defa yazılım attıktan sonra gördüm bu işareti. (yada belki görmezsiniz, ben 100 kiloyum ) benim günlük mesafem gidiş geliş toplam 10 km, ama sabahları yokuş çıktığım için aldığım yüksek sıcaklık uyarısını akşam gelirken yokuş aşağı indiğim için almıyorum.

herkese keyifli sürüşler, etrafınıza dikkat edin, dizlik kask almasanız bile avucu biraz destekli eldiven mutlaka alın düşünce ilk temasınız çok yüksek ihtimalle eliniz olacak. fren ayarınızı ve havanızı ihmal etmeyin teker havasını kilonuza göre değişse bile 45 psi altında tutmayın. fren ayarı ile alakalı yardıma ihtiyacınız olursa destek verebilirim.




Bu mesajda bahsedilenler: @Why Shy
S
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

beyler cihazınıza sakın güncelleme yapmayın. modifiye edilmiyor daha sonra.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.