Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
17
Cevap
1376
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: Para kazanmak için mutlaka kullanmanız gereken yazılımlar! (Windows) (2. sayfa)
O
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Selamlar, dediklerinizin çoğuna katılmakla birlikte herkesin UE veya C4D bilmek gibi bir zorunluluğu yok, kişi Kurgu yolundan ilerlemek istiyorsa kullanması gereken belli başlı programlar var.

1 Haftada Premiere öğrenen kurgucunun ciddi bir iş yerinde kovulma süresi 1 haftayı bulmaz, Houdini kullanan kişilerden kat ve kat daha fazla para kazanan kurgucular var, burada kişinin doğru tercih/işini sevmesi önemli.

Unutulmamalı ki bunların hepsi ayrı profesyonellik isteyen dallar, nasıl ki İyi bir 3D Artist, iyi bir kurgu yapamıyorsa, iyi bir kurgucu da iyi bir modelleme yapamaz(istisnalar hariç!)

O yüzden kişinin kendini bulması keyif alması ve ona, onun seçtiği sektörde para kazandırması en uygun yazılımı seçmesi gerek.

Bugün Türkiye'de Houdini bilen çok ''aç'' kişi olduğuna eminim hem de müthiş yetenekleri olmasına rağmen, ama daha yeteneksiz olup para kazanan C4D'ciler de var.

Videonun konusu kurgu yazılımları özelinde.

Yorumunuz için teşekkürler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurhan Keskin -- 27 Ocak 2022; 23:35:18 >



Bu mesajda bahsedilenler: @ysnaltprmk
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.