Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
863
Cevap
57449
Tıklama
22
Öne Çıkarma
Cevap: 🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (45. sayfa)
S
2 hafta
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Kazasız belasız sürüşler dileriz.




Bu mesajda bahsedilenler: @cori3535
E
2 hafta
Yarbay

Yapı kredi allianz araç kaskosu bölümünden sıfır km 2024 bmw x1 sdrive20i x-line için fiyat baktım. "kapsamlı kasko" seçeneği, önceki plakamdan hasarsızlık indirimi + sürücü indirimi ile 22 bin TL fiyat verdi 2. sürücüyü de dahil edince 23500 TL oldu fakat imm hakkında hiçbir bilgi gözükmüyor. Allianz'ın web sayfasında da imm hakkında bilgi göremedim araç kaskosu paket bilgilerinde bahsi geçmiyor. 23 bin TL gösteren bu tutarda sınırsız imm var mı acaba merak ettim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
2 hafta
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,

Allianzda sınırsız imm yoktur hocam, ayrıca ayın ilk günü %30a kadar net indirim sağlayabiliyoruz. Dilerseniz ruhsat bilginizi veya araç sıfırsa fatura bilginizi 05056840705 numaralı whatsapp hattımıza iletebilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ekostros
E
2 hafta
Yarbay

Ruhsat yanımda değil daha sonra whatsapp'dan yazacağım. Peki sınırsız imm dahil kasko teklifleri ile zorunlu trafik sigortasına imm ekletip, kaskoyu da imm'siz dip fiyattan yaptırmak arasında ciddi bir fiyat farkı oluşuyor mu?

Ben şehir içi 40-50 km hızı hiç aşmayıp çok yavaş ve dikkatli kullanan birisi olduğum için olası bir kazada bu hızlarla karşı tarafa ağır hasar açmam mümkün değil o nedenle fiyat konusunda hatrı sayılır bir fark oluşuyorsa sınırsız yerine zorunlu trafik sigortama 1-2 milyonluk imm ekletsem, kaskoyu da yetkili servis anlaşmalı en ucuz fiyattan alsam daha mantıklı olur gibi geliyor. Whatsapp'dan daha sonra yazacağım


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @SigortaTower
S
2 hafta
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ek imm poliçesi alacaksanız manevi tazminat klozunu ekletmeyi unutmayın hocam, kaskoda imm teminatını minimuma çekmeniz yeterli olmayabilir, nitekim manevi tazminat klozu genellikle imm'nin %25i ile sınırlıdır, ayrıca trafik sigortasına ekleyeceğiniz imm teminatı manevi tazminat içermeyecektir, burada yine kaskodaki veya ek imm poliçenizdeki manevi tazminat klozu işinize yarayacaktır. Şunu unutmayın, siz ne kadar iyi sürücü olursanız olun, başka sürücülerin hataları kazaya sebebiyet verebilir, zincirleme kazalara en çok uğrayan sürücüler, usta olup yakın mesafe takibi çok rahat yapabilen sürücülerdir. :)




Bu mesajda bahsedilenler: @ekostros
A
3 gün
Yüzbaşı

İyi bir fiyata 10 dk da trafik sigortasını hallettik. Teşekkürler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
24 sa.
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yorumuzun için teşekkür ederiz.




Bu mesajda bahsedilenler: @AsTraLL
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.