Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
25
Cevap
2298
Tıklama
9
Öne Çıkarma
Cevap: (Ss’li) Bir İngiliz’e göre Türk kızlarının problemi (2. sayfa)
J
2 yıl
Yüzbaşı

Bireysel olmayan ülkelerde de 5 bin yıl önceki klan mantığıyla ülke yönetiliyor. İngiltere'de var mıdır sence bir devlet dairesini komple Manchestarlıların doldurduğu yada hukuki bir sorun yaşıyorsun şahıs X partiden olduğu için sıyrılabiliyor. Veya İskoçyada bir caddede Londralılar derneği diye bir oluşum.

Ben bireysellik iyidir demiyorum anglo sakson ülkelerde de aile kavramı yok ama sonuçta insanların sosyal yapılaşması hukuğun üstüne geçince böyle oluyor




Bu mesajda bahsedilenler: @hamza5806
T
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Couchsurfing: the Best Hook-up App Ever (businessinsider.com)
Otellerde fuhuş yapılabiliyor diye otellere genel ev diyebilir miyiz?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @smart1978
D
2 yıl
Yüzbaşı

Sindirip sindirmeme olayı değil de kültürel bir durumun başka kültür tarafından eleştirilmesinin artık klişe ve basit bir hal alması söz konusu. Yabancılarla çok kez kültürel anlamda konuşan birisi olarak ben de batıdan birini "yargılamadan" benzer bir şekilde eleştirdigimde aynı veya daha fazla tepki aldığımı hatırlıyorum. O yüzden gündeme taşımaya değer bir mevzu değil. İçinde bulunduğumuz iletişim çağında "global" anlamda belirli bir yaşam biçimini empoze edildiği, insanın fabrika ayarlarının çeşitli araçlarla yeniden programlanmaya çalışıldığı bir ortamda bu tür tartışmalar pek manalı gelmiyor bana göre. Benim rastladığım yabancılar da pek eleştiriye açık değildi açıkcası. Her kültürde değişik düşünen adam bulursun ve bu da normal.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 22 Ocak 2022; 15:47:8 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Theologist
S
2 yıl
Yarbay

Verdigim kaynaktan oku istatistiksel olarak SIFIR degil baya yuksek ...




Bu mesajda bahsedilenler: @Theologist
M
2 yıl
Yüzbaşı

vay be forumun bisikletçi abisi bile yaşlanmış anasını satayım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
2 yıl
Binbaşı

Kısaca kendini beğenmiş diyebilirdi. Almanya'da 8 sevgilim var Türkiye'de 0.
Ama bir konuda açıklık getireyim sap çok sap bol. İnstagramda günde 10 tane kıza yazıp engelleniyorsanız muhtemelen siz de bir sap sınız. Yorumlarda falan görüyorum kız resim paylaşmış off hoşsunuz güzelsiniz yanıyom geberiyorum gel evlenelim diye yazanları gördüm şimdi bakayım dolusuyla var. La bu nasıl yokluk? Saplıkta seviye atlamış lisans yapmış doktoraya gidenler var.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
2 yıl
Teğmen

neslin devamı için gerekiyo ama. er kişi kabarır böyle bak döşüme bak döşüme bak döşüme bak döşüme yapar dişide naz yapar adım atmaz bu işin kuralı bu değil mi er kişi öne atılmazsa başkası kapar




Bu mesajda bahsedilenler: @Mesutzgvn
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.