Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
279
Tıklama
0
Öne Çıkarma
1 adet Tamirli RX 580 8GB STRIX ÇOK UYGUN FİYAT!
Şehir : #İstanbul
İlan Türü : #Satılık
Ekran Kartı : #Ekran Kartı
Kondisyon : #Kullanılmış
K
2 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı: Forum dışında
1
1 1 adet Tamirli RX 580 8GB STRIX ÇOK UYGUN FİYAT!
Asus RX580 Strix 8G forumdan aldığım ekran kartıdır, kartın çekirdeği değiştirilmiş, çekirdek hızı 1200 mhz üzerine çıkınca driver çökme yapıyor şeklinde aldım. Kartın biosunu editleyip çekirdek hızını 1150mhz olarak ayarladıktan sonra kendi PCmde 2 ay kadar sorunsuz kullandım. sonrasında mining rigde 10 ay daha sorunsuz çalıştı. Kartın şu anki halinde arıza yapacak bir sorunu yok anlayacağınız, miningte çökme, durma vs. herhangi bir sorun yaşamadım. Şu anda 31mh hızında kazım yapıyor. Kart "tamir görmüş" olduğu için fiyatı uygun tuttum. Mining yapacak biri için başka herhangi bir RX580'den bir farkı yok, oyun performansı -%10 olarak düşünülebilir. Oldukça serin de çalışıyor, hiçbir sıkıntısı yok.

PAZARLIKSIZ Fiyat:4500TL






Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 4500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.