Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
826
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Teknomosh garanti problemi
K
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Mayıs 2020'de gittigidiyor üzerinden bu TEKNOMOSH isimli mağazadan aldığım Xiaomi marka dikey süpürge 13 EYLÜL 2021'de bozuldu.

Gittigidiyor'dan yazdığım hiçbir mesaja cevap yazmadılar.

Sonra gittigidiyor'un baskısıyla telefonlarına ulaşıp görüştüm. Sağlık sorunumuz var sonra gönderin deyip 3 hafta oyaladılar.

3 hafta sonra "İyi gönderin ama kargoyu siz ödeyin" dediler. Kanuna dayanarak belirttikleri adrese karşı ödemeli olarak 4 ekim 2021'de gönderdim.

Ara ara gittigidiyor'dan "ne oldu süpürgemiz" diye yazdığımda "oluyor, olacak, en kısa zamanda göndereceğiz" diye cevap yazdılar.

Dayanamayıp telefonla aradığımda "dolar yüksek, parça teminimiz zor, arkadaşlar ilgileniyorlar" gibisinden cevaplar aldım. Tamir için parça temini zor ama youtube sayfalarına her gün yeni ürün koyup video çekebilecek kadar Çin'le haşır neşirler.

Yaklaşık 4 ay oldu. 30.12.2021'e geldik çattık. Ne ses var ne seda.

Şikayetvar'a derdimi yazdım. Tüketici hakem heyetine başvurumu yaptım. Olan geçen zamanıma oldu.

https://www.sikayetvar.com/teknomosh/teknomosh-servisten-gelmeyen-supurge


Siz siz olun böylesi tırı vırı garantilere güvenmeyin. TEKNOMOSH'dan da uzak durun





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 30 Aralık 2021; 18:42:31 >

U
2 yıl
Binbaşı

Adamlar dandikse eklemeyeceksin kalsın cihaz orada 2 ay. Sonra ver thhye bitti gitti



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Valla ben de öyle yaptım. Çözülsün diye kaç kere aradım. Her seferinde geçiştirdiler. Sonra THH'ye verdim ve bu sefer firma beni aradı. Size aldığınız fiyatı iade edeceğiz dedi. Ben de kabul etmedim. THH kararınız bekleyelim dedim. Bekliyoruz şimdi.




Bu mesajda bahsedilenler: @ugur.k
K
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

THH kararı geldi. Bizi haklı buldu. Eski ürünün firmada kalmasına; yerine misliyle aynı ürünü vermesine diye kadar verdi. Şimdi beklemedeyiz bakalım



K
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

THH kararında "misli ile değişim" yazdığı ve firma da "artık bu ürünü satmıyorum, mislini veremem" dediği için icra dairesi işlem yapamadı. Çıkmaza düştük.
Sonra sosyal medya, şikayetvar vs sayesinde firma ile görüşerek ortak noktada buluştuk ve para iadesi aldım. Tabi o para şu an kuş kadar kaldığı için yeni süpürge almak istesem üzerine bir o kadar daha eklemem gerekecek



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.