Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
370
Tıklama
0
Öne Çıkarma
[SATILIK] Ankara İçi Sıfır Değişim Ürünü Corsair Void Elite RGB Wireless CS-TF Key Takaslı SATILDI
Şehir : #Ankara
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Sıfır
Bağlantı Tipi : #Kablosuz
T
2 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı: Forum dışında
1
1 [SATILIK] Ankara İçi Sıfır Değişim Ürünü Corsair Void Elite RGB Wireless CS-TF Key Takaslı SATILDI
Türkiye faturalıdır (16.02.2021). Corsair global tarafından sıfırıyla değiştirilmiştir (Refurbished) kapalı kutudur. Sadece Ankara içerisinden elden satış mevcuttur. Kapalı kutu olduğu için ürün fotoğrafı eklemiyorum. Dış kutusunu en kısa sürede ekleyeceğim.

Sahibinden linki (Foto mevcut): https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-sifir-degisim-urunu-tr-faturali-corsair-void-elite-wireless-989839540/detay

Takas yine elden olacak şekilde mevcuttur. TF2 key tanesini 20TL'den sayabilirim. AK Redline FT tanesini 125TL'den sayabilirim. Diğer CS itemleri için fiyat belirtebilirsiniz.

Forum dışı satılmıştır.
Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

T
2 yıl
Er
Konu Sahibi

.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDeviLofDark -- 11 Şubat 2022; 21:15:59 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

D
2 yıl
Er

Refurbished bu tanımı da açıklasaydınız alıcı arkadaşlara daha anlamlı olmaz mıydı ?

Refurbished Ne demek ?
"Yeni gibi durum" tanımı değişse de, yeni gibi durumuna geri yüklenen bir ürün . ... İkinci el: Bazı yenilenmiş ürünler iade veya onarılmış hasarlı ürünler olsa da, bazıları doğrudan kullanılır. Düzgün bir şekilde yenilendikleri sürece bu mutlaka kötü değildir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.