Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir
11263
Cevap
1130333
Tıklama
46
Öne Çıkarma
Cevap: Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (449. sayfa)
T
2 yıl
Onbaşı

Bugün Ankara IKEA da ikisini de denedim. Aslında utespelare yi deneme amacı ile gittim.

Utespelare felaket kötü bir sandalye. Görüntü olarak bir şeyler vaat ediyordu yalnız oturduğumda taş gibi bir sandalye, ayarlanamaz ve çok kötü ince kol destekleri ve vücudu hiç sarmayan bel ve sırt destekleri var. Asla tercih edilmeyecek bir sandalye bence.

Matchspel'in bel boşluğunu tam kapatan bir desteği ve vücudu saran destekleyen genel bir yapısı var. Kol destekleri geniş ve hem ileri-arka hem aşağı yukarı hareket ediyor. Kafa desteği ise hem aşağı yukarı hem de dairesel olarak aşağı yukarı iniyor. Çok çok başarılı buldum ve düşünmeden aldım bir tane.

Akbankta IKEAda 400e50 chip ve garanti de yapı markette 750ye25 bonusları var. 2 Akbank kartından çektim onlar geldi ama bonus gelmedi, gelecek mi emin değilim.




Bu mesajda bahsedilenler: @carente
S
2 yıl
Yüzbaşı

Resim ekleyebilir misiniz acaba ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @nuisance
N
2 yıl
Binbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @scorpion4201
S
2 yıl
Yüzbaşı

Bana gelen de böyle bir telefon açıp sormak lazım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @nuisance
H
2 yıl
Teğmen

Yaklaşık 2 senedir İkea markus kumaş kullanıyorum,1.81 78kg ölçülerim. Bana kalırsa en zayıf kısmı bel desteği süngerinin uzun oturuşlarda beli ve sırtı ağrıtıyor olması (kişiye göre değişebilir tabi ki) ve kolçaklarda bir opsiyonun olmamasıydı. Markus kullananlar İnce ortopedik Sırt desteği ve kafa kısmına yastık desteği ile daha rahat oturabilirler fakat sınırlı bir rahatlık oluyor. Ben de bu yüzden yeni bir koltuk arayışına başladım ve bir 150 sayfa okudum galiba.

Bugün Ankara Siteler' de mobilyacıları gezme fırsatı buldum. Farklı isimlerdeki yerel satıcıların sattıkları büyük markaların modelini bile bilememesi şaşırttı açıkçası. Rapido ve Nurus yetkili satıcıları içlerinde en ilgilileriydi kendilerine teşekkür ediyorum. Decofis, Rapido, Casella, Nurus'un en çok bakılan bir kaç modelini deneme imkanım oldu. Grammer ile 1 gün önce iletişime geçmiştim, malesef Ankara'da elinde 4me, trevo 9 deneyebileceğim bir bayi olmadığı yanıtını verdiler. Bence en önemli farklar bir koltukta kesintisiz 7-8 saat oturduktan ortaya çıkıyor bu yüzden 4-5 dk lık denemeler yanıltıcı oluyor bunu akılda tutmakta fayda var. Kısaca aklımda kalanları yazayım:

Decofis: Bugün denediklerim arasında bence en konforlu koltuk Atlantis'ti fakat plastik kısımları çok uzun süre dayanacakmış izlenimi vermedi uzun süre kullanan kişilere sormak lazım kesinlikle. Decofis Lumbar plus'ta bel desteği konforlu gelmedi açıkçası bana fakat koltuk oldukça sağlam kaliteli bir izlenim bıraktı.
Nurus: Me too baş desteği bence çok iyi değildi geriye yaslandıktan sonra başı destekliyor ancak, daha önce bahsedildiği gibi sırt kısmı esnekliği güzel fakat oturak kumaşı uzun kullanımlarda kendini salacak gibi duruyor nitekim kendilerinin kullandıkları sandalyede de durum öyleydi. Bu koltuğu masa başında sürekli en geriye yaslanarak uzun süre kullanmak baş desteği yüzünden çok zor geldi bana. Fiyat vermelerini bekliyorum fakat çok umutlu değilim o konuda :). Tulya modelini denedim eski fiyatlarında olsa daha alınabilir bence.
Rapido: Svago daha önce yazıldığı gibi bel ve sırt kısmı vücudu bütün hareketlerde destekliyor uzun süreli kullanan arkadaşlar 7-8 saatlik oturma deneyimlerini yazsalar ön planda bu koltuk düşünülebilir. A-one modeline de oturdum fakat aklımda çok ayırt edici bir özelliği kalmadı açıkçası.
Casella: Malesef relax modelini deneyemedim, satıcının ismini bilmediği diğer modelleri de konforlu gelmedi bana.

Son olarak Grammer kullanan arkadaşlar Trevo 9 mfa nın sırt ve bel kısımlarından memnunlar mı bunu merak ediyorum açıkçası.4ME Mesh modeli bir gün önce çok güzel fiyatlara sitelerindeydi fakat bugün baktığımda 3 bin lira artmış malesef. Bu işin sonu nereye varacak merak ediyorum.

Şuanda aklımda Grammer Trevo 9 ve Rapido Svago var. Decofis Atlantis çok pahalı olmasa onu alırdım, Casella Relax'ı deneyemedim. İçimizde Trevo 9 kullananlar özellikle sırt kısmından memnunlar mı ? ya da başka önerisi olan tavsiye verebilirse güzel olacak açıkçası.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperneon -- 15 Aralık 2021; 22:54:29 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
2 yıl
Yüzbaşı

Calitte Sporte SRT kullanan var mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
2 yıl
Er

hocam ne aldınız?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @hyperneon
H
2 yıl
Teğmen

Şuan ben markus la devam ediyorum. Grammer'i deneyemediğim için sipariş vermedim. Pazartesi iade şartlarını ve fiyat konusunu görüşeceğim firmayla. Uygun olursa Mesh modelin süngerli sırt opsiyonlusunu almak istiyorum. Bu süreçte şunu farkettim esnemeyen file kumaş (markus böyle) uzun sürede sırt ağrısı yapıyor kesinlikle. Şuan Markusu modifiye edip kullanıyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @carente
C
2 yıl
Er

arkadaşlar son kez rahatsız ederek: 
Hawk oyuncu koltuğu mu decofis arvo fileli / lumbar fileli mi? şu an fiyat olarak aralarında 200tl oynuyor bugün alıp kurtulmak istiyorum :D
Ben İzmir'de yaşıyorum deneme fırsatım yok bu ürünleri o nedenle insan da o kadar para verecekken en ortopediğini almak istiyor kusura bakmayın mesajlar için





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carente -- 19 Aralık 2021; 19:32:24 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
2 yıl
Yarbay

Uzun süredir Adore VLT-380 Manager Techno Fileli koltuk kullanıyorum. Aldığım zaman "oyuncu" koltuklarını da değerlendirmiştim. Normalde deri mobilya/koltuk seven birisiyimdir ama ofis/oyun vs. gün içinde ve geceleri uzun süre üzerinde oturacağım koltuk olarak deri modelleri tercih etmedim.

Decofis modeli kullandığım VLT-380 modeline oldukça benziyor gibi. Hawk oyuncu koltuğu da piyasadaki diğer deri koltuklara benziyor. Benim tercihim bu marka ve modellerden bağımsız olarak kumaş/file karışımı bir model olurdu.

Ama renkli bir koltuk öncelik ise o zaman "oyuncu" koltuk modelleri öne çıkacaktır. Bir de İzmir'de olduğunuzdan sanırım hem bahar hem de yaz ayları sıcak geçiyordur. Kumaş/file kombinasyonu bence daha doğru bir seçim olur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 19 Aralık 2021; 20:15:38 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @carente
D
2 yıl
Çavuş

https://www.hepsiburada.com/xdrive-sancak-profesyonel-oyuncu-koltugu-sari-siyah-p-HBV00000NZ2UV

çoğu yerde fiyat 2.300 tl üstü şuanki zamlara göre iyi fiyat bence.



M
2 yıl
Yüzbaşı

Ben de sipariş ettim bir sürü kırığı çıkığı ve kumaş hatası vardı. İade ederken de adam gibi muhattap bulamayıp onunla da uğraştım. Zar zor bir şekilde iade ettim. Satış sonrası hizmet çok kötü ve ilgisizler. Ikea markus almayı düşünüyorum ben de o yüzden.




Bu mesajda bahsedilenler: @Wadjet
M
2 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar IKEA Markus alınır mı? Çok övüldüğünü gördüm. Ayrıca sade ve şık bir tasarımı var bana göre. Stokları bitmiş IKEA'da hala bekliyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
2 yıl
Yarbay

Markus sabit koçakları ve yetersiz bel desteği yüzünden eleştiriliyor. Şu an bunu düşünüyorum ben. https://www.hepsiburada.com/decofis-lumbar-plus-fileli-yonetici-koltugu-p-HBV000017RAOB?magaza=DECOF%C4%B0S&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.96.9




Bu mesajda bahsedilenler: @MonarJuu
R
2 yıl
Yüzbaşı

Rapido Svago'dan memnun musunuz hocam hala? İnternette bulamadım, sanırım üretimden kalkmış.




Bu mesajda bahsedilenler: @budbundy
S
2 yıl
Teğmen

1000 lira bandında tavsiyesi olan var mı acaba ?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
2 yıl
Yarbay

C
2 yıl
Er

bu ürünleri tavsiye ediyor musunuz? ben de ortopedik ürün arıyorum max 2000e.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MuharremAylar
C
2 yıl
Er

merhaba adore T relax önerir misiniz acaba?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @oup59
O
2 yıl
Yarbay

Kullandığım VLT-380 modeline benziyor. Kendi kullandığım koltuktan memnunum. T-Relax modelinin oturma kısmı değişik bir minder olmuş. Açıkçası direk kullandığım bir model olmadığından iyi veya kötü bir yorum yapamam. Ama alışveriş sitelerinde varsa kullanıcı yorumları bir fikir verecektir.




Bu mesajda bahsedilenler: @carente