Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
474
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İtem Ticaret Siteleri
A
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar türk siteleri(bynogame,gamesatis) dışında güvenilir bildiğiniz ödeme alabildiğimiz siteler var mıdır? Shadowpay kullanıyorum fakat başka sitelere de ihtiyacım var.



T
2 yıl
Er

waxpeer, dmarket, yurtdışında kullanılan popüler siteler bunlar, biz genelde shadowpay ve waxpeer kullanırız, shadowpay hellcase sitesi ile bağlantılıdır, hellcase den kasa dan bir skin çıktıysa o skin shadowpay üzerinden otomatik olarak çekilir, 1-1 kullanıcılarda item alımı yapıyor ama genelde hellcase üzerinden çıkarılan skinler gider, ödemenizi alırsınız her türlü ama site para çekiminde sıkıntılar yaşatıyor, kredi kartına çekme kapalı oluyor bazen bazen de kripto çekimi kapalı oluyor, onlar erkenden açılmadan para çekmek sıkıntılı beklemek zorundasın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamer33mersin -- 3 Aralık 2021; 16:52:39 >

A
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

@tamer33mersin Shadowpay ile 300 dolarlık satışım oldu. Kripto olarak aldım bir problem yaşamadım. Diğer sitelere de bakayım hocam teşekkürler. dmarket ve waxpeer çekimde problem oluyor mu?@tamer33mersin




Bu mesajda bahsedilenler: @tamer33mersin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.