Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
358
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bugüne Özel! 1100TL James Donkey 24'' 1ms 144Hz VA Panel Full HD FreeSync Gaming Monitör
Şehir : #Sinop
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Kullanılmış
Monitör Türü : #LED
C
2 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı!: Forum üzerinden satıldı.
1
1 Bugüne Özel! 1100TL James Donkey 24'' 1ms 144Hz VA Panel Full HD FreeSync Gaming Monitör
Merhabalar, üniversite son sınıfta olduğum, maddi olarak zorlandığım ve acil ihtiyaçlarım çıktığı için monitörüm acil olarak satılıktır. 17 Mayıs 2023 tarihine kadar garantisi bulunmaktadır. Fatura adıma kesilmiştir. Jelatini halen üstündedir. Mevcut bilgisayarım çok eski olduğu için Displayport kablosunu hiç kullanmadım. Ancak harici bir bilgisayar ile Freesync ve 144hz gibi özelliklerin tamamı test edilmiş ve sorunsuz çalışmaktadır. Panelde hiç bir şekilde ölü piksel yoktur ve ışık sızması bulunmamaktadır. Faturası ve kutusu ile birlikte verilecektir, tertemizdir. Ayrıca monitörün sıfır ölü piksel garantisi de bulunmaktadır. Kargo ücreti bana aittir. Önce havale sonra kargo şeklinde ürünün satışını gerçekleştireceğim. Banka hesabı olarak Ziraat Bankası Öğrenci hesabımı kullanmaktayım. Detaylı bilgi için özel mesaj atabilirsiniz.

Ürün görselleri:
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 1200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Mayıs 2023 Satıldığı Şehir : Sinop Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.