Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
213
Tıklama
0
Öne Çıkarma
fifa 22 sorunları
L
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Steam üzerinden fifa 22 aldım ve bir sürü sorunla karşılaştım sanırım bir tek bende var bunlar.
öncelikle gamepad ayarlarını değiştiremiyorum değiştirmek istediğim tuşa bastığım zaman oyun tuşu değiştirmek yerine menü sayfasına tepki veriyor.
bir diğeri de kariyer modunda karakterimin yüzünü vs seçerken ok asla yerinden oynamıyor oyun neyin üzerindeyse onu seçmek zorundasın ayar yapamıyorum bunlar nasıl düzelir bilgisi olan var mı gerçekten aşırı soğudum oyundan.



K
2 yıl
Yüzbaşı

Denetim Masası\Donanım ve Ses\Aygıtlar ve Yazıcılar bölümünden gamepadi tamamen kaldır.Sonra tekrar bağlantı yap. Gamepad iyi ise zaten kendi sıkıntısız görmesi gerekiyor. Eğer ki uzun süreli bir alışkanlığın yok ise oyun içinde ise klasik veya alternatiften birisini kullanmanı öneririm. RT-RB veya LB-LT butonlarını değiştirmeni önermem.

#Ucuz bir pad kullanıyor isen (xinput desteksiz) x360ce kullanabilirsin.
#Steam üzerinden aldığını söylemişsin, steam ayarlar kısmında kontrolcü ekleme var. Oradan gamepadi tanımlayıp istediğin düzenlemeyi oradan da yapabilirsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.