Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
237
Tıklama
0
Öne Çıkarma
[Satıldı] Thermaltake Pure Plus 14 ARGB (3x140mm Fan/1xController)
Şehir : #İstanbul
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Kullanılmış
*
2 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı!: Forum üzerinden satıldı.
1
1 [Satıldı] Thermaltake Pure Plus 14 ARGB (3x140mm Fan/1xController)
Thermaltake Pure Plus 14 ARGB


Ürün 06.11.2021 tarihinde hepsiburada üzerinden alındı. Kutu, fatura vs eksiksizdir. 140mm olan modeldir. İçeriğinde 3 adet 140mm ARGB fan ve 1 adet controller bulunmaktadır. Hafta içi mesai saatleri içinde Üsküdar'dan, diğer zamanlarda ise Gaziosmanpasa'dan teslim edebilirim. Her zaman tercihim elden teslimdir. Kimseye güvenip kargoyu önce yollamam tabi kimsenin de bana güvenip parayı önce yatırmasını istemem. Eğer önce para, sonra kargo şeklinde istenirse alışverişi gerçekleştirebiliriz. Bu şekilde olursa kargo alıcıya aittir. Lütfen değerli yorumlarınızı (fiyat, durum vs.), ilanın temizliği açısından özel mesaj üzerinden yapınız. Kesinlikle rezerve işlemi yapmıyorum. Saygı ve sevgi çerçevesinde sorularınız, merak edilen her şey bana hitap tarzınıza istinaden kısa sürede yanıt alacaktır. Gösterdiğiniz ilgi, alaka ve anlayış için teşekkür ederim.


ContEmpor4ry arkadaşımıza satıldı.


Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Kasım 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.