Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
46
Cevap
2124
Tıklama
9
Öne Çıkarma
Cevap: Açık Parfüm (3. sayfa)
İ
2 yıl
Er

Kendinizden haberiniz yok hala arkadaşı suçluyorsunuz. Konunun tamamını okudum durmadan sözünüzden dönmüşsünüz. Bizden almadı diye başlayıp en son ücreti iade etmeniz bayağı düzgün bir firma olduğunuzu kanıtlıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cnskozmetik
C
2 yıl
Er

Bizden almadı denilen bir yorum yok bizim şuanda sattığımız ürünleri almadı eskiden satılan 15 - 20 liralık ürünleri satın aldı. Bu ürünün yorumunu 2 ay sonra şuan sattığımız 60 tl lik ürünlerin altına yorum yaptı. Konumuzda olan whatsapp numarası bellidir. O numaraya da bizzat ben bakıyorum sipariş bölümü farklı müşteriyle ilgilenilen bölüm farklıdır donanımhaberdeki konumuza bakarsanız whatsapp numarası hangisi belirtilmiş görüceksiniz zaten.

Satın alınmayan ürünlere yorum yapılması yerine direk benim ile iletişime geçilseydi bu konu buralara taşınmamış olacaktı. Bizim müşterilerimizin tamamı benimle iletişim kurarken ki kurmasına gerek bile kalmıyor kargonuz dağıtımda vs gibi bilgileri de veriyorum. 2 adet ürün görseli var görmüşsünüzdür sitemiz belli siteye girip bakılabilir bu ürünler satışta mı değil mi konumuz mevcut buraya da bakılabilir bu ürünler mevcut mu değil mi.

20 liraya günde 100 kargo çıkartıyoduk şuanda 10 da 1 i kadar çıkartıyoruz kötü yorum olsa da kâr oranı daha fazlaydı. Biz kötü yorumları 1 ay boyunca görüp farklı bir çalışma şekline girdik. Şuanki ürünlere de zaten iyi niyetli olan biri kötü yorum yapamaz ki yapmıyor da. Maksimum eleştiri alıyoruz tester ı çok sarmışsınız görmedik veya kapak zor açıldı gibi





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnskozmetik -- 24 Kasım 2021; 15:5:0 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @İbrahim Kaypakkaya
İ
2 yıl
Er

O zaman Türkçeyi düzgün kullanacaksınız.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim Kaypakkaya -- 24 Kasım 2021; 15:29:25 >


Bu mesajda bahsedilenler: @cnskozmetik
G
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Benim suçlu olduğum nokta hangisi olmayan bir konuya yorum yazamamak mı ?
Size ait kurumsal whatsapp hesabından iade talebimi bildirmek mi ?
Ortada bir sorun yoksa eski konuyu kaldırmazdınız bende ürün hakkındaki görüşümü oradan bildirirdim.
Ürün fiyatını ısrarla düşük söyleme amacınızı da anlamış değilim. Velev ki 10 liralık bir ürün aldım sizden arkasında durmayacak mısınız ?

Aldığım ürün tekrar tekrar yazıyorum ALDIĞIM ÜRÜNLER 15 - 20 TL değil 35 TL'ye sattığınız ürünler. kampanya ile 3 al 2 öde şeklinde 3 adet ürüne 70 tl ödedim. Şimdi hesap yapalım bir ürün 70/3=23,33 TL yapıyor. Şimdi siz kampanya adı altında 15-20 liralık ürünleri müşterilere 23,33 TL'ye mi satıyorsunuz ? Bu durumda ben kandırılmış oluyorum çünkü ucuz olan bir ürünü bana ederinin üstünde bir fiyattan satmışsınız. Daha fazla uzatmayın isterseniz. "Biz bir ürün ürettik ama istediğimiz özellikte/kalitede olmadı bu nedenle bu ürünü satıştan çektik, sorun bildiren müşterileri de göz ardı ettik." deyin konu kapansın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gncsrc35 -- 24 Kasım 2021; 16:32:41 >

R
2 yıl
Er

Geçmişte sattığınız ürünün kalitesiz olduğunu kabul ediyorsanız, müşterilerinizin memnuniyetsizliğini gidermeye çalışmanız gerekmez mi? Basiretli tüccar olmak bunu mu gerektirir? Yoksa dün dündür bugün bugündür demek daha mı kolay.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cnskozmetik
C
2 yıl
Er

Geçmişte sattığımız ürünler 20 tl lik ürün kalitesindeydi ve o fiyata satıldı. Zaten google a yazın 20 liralık parfümler ile arkadaşın attığı parfüm şişesi bire bir aynıdır.

Müşterilerden geri dönüşü aldık komple ürünleri imha ettik sattığımız kişilerden de özrümüzü diledik. Bu arkadaşla iletişim problemleri oldu bize yazmak yerine satın almadığı ürünlere yaptı. Hepsiburada trendyol gibi pazaryerlerinde aynı mağazanın 2 farklı ürününde birine iyi birine kötü yorum yapılır ama gidip alınmayan ürünün altına yorum yapılmaz sistem buna izin vermez buradaki muhabbette bundan ibaret.

İletişimde eksiklik olduğu için de arkadaşın ücret iadesini yaptık.

Aşağıda atacağım ekran görüntüsünde daha önce bize ulaşıp mağduriyet yaşadığını dahi söylemeyen kendimizin tesbit ettiği ve mağduriyetini giderdiğimiz bir müşterimiz.

< Resime gitmek için tıklayın >

bunun dışında bu arkadaşın satın aldığı ürünlerin tamamı ağır kokulu ürünler kara kış kokusu diye tabir edilen ürünler. İnternette ufak bir araştırma yapılsa veya site üzerindeki notalara bakılsa zaten ürünlerin ağır olduğunu görücek. Biz her ürünün her notasını açıklamada belirtiyoruz bu şekilde satış yapıyoruz. Kokuyu beğenmedim diyebilir bunda sorun yok ama gelipte 20 liralık ürünü alıp 60 liralık ürünün altına sakın almayın gibi yorumlar kimse yapamaz. Diğer konuda bu parfümler iyi değil diyen zaten %30 luk bir kesim vardı biz de yorumları dikkate alıp ürünleri yenilemeye gittik 1 tane parfümü üretmemiz için fransadan esansın gelmesini 40 gün bekliyoruz şuanda ki fason üretim yapan bir ton firma var Türkiye'de.




Bu mesajda bahsedilenler: @raskolnikov81
K
2 yıl
Er

Konunun tamamını okudum, arkadaşın ekran görüntüsünde ara toplam 104 tl yazıyor diye bu ürünlerin fiyatlarını bile doğru düzgün göstermiyorsunuzdan başlayıp birde ürünlerin gerçek fiyatı buradadır diye iskonto ile göstermişsiniz. Site sizin siteniz sipariş ekranı sizin sipariş ekranınız ne diye halen üste çıkmaya çalışıyorsunuz ki ? Ben de sürekli sizin MÜKEMMEL AÇIK PARFÜM konunuzu görüyordum ama gizle butonuna tıkladım artık. Ve sonunda da sizden kaynaklı bir durum olup olmadığını arkadaşın parfümler ağır kokuyor değişim yapabilir miyiz sorusundan sonra aa bir hata yapmışız demek ki diye düşünüp iade etmeniz de çok çok çok garip. Şu forumda her geçen gün acayip işler görmeye devam ediyorum.



H
2 yıl
Er

cok bilgilendirici bir konu bu konuyu acan arkadaşa da tesekkur ederim. firmanın kurumsallıkla alakalı olmadığını düsünüyorum zira hic bir kurumsal firma böyle yapmaz gizle butonu ilede konunuzu gizlicem bende gerek yok



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.