Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
639
Tıklama
5
Öne Çıkarma
F/P odaklı TWS kulaklık Anker Soundcore R100 satışa sunuldu
T
2 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

F/P odaklı TWS kulaklık Anker Soundcore R100 satışa sunuldu



Ses ürünleri ve mobil aksesuarları ile ülkemizde beğeni toplayan Anker, fiyat/performans odaklı Bluetooth kulaklığı Anker Soundcore R100 modelinin Türkiye lansmanını yaptı ve satışa sundu. Kulaklığı 300-350 TL arasında bir fiyata bulabilirsiniz.



Anker Soundcore R100 özellikleri



TWS -tam kablosuz kulaklık- pazarında rekabet iyice kızışıyor. Anker’in yeni modeli bu rekabeti daha da körükleyecek. Sahip olduğu özellikleriyle 500 TL altı kulaklık modelleri arasında iddialı adaylardan birisi olacak.



F/P odaklı TWS kulaklık Anker Soundcore R100 satışa sunuldu



Soundcore R100’de BassUp modu mevcut. Sol kulaklığa 3 kere basarak bas modu açılıp kapatılabiliyor. BassUp modunda baslar epey güçlü. Pop şarkılarda gümbür gümbür bas duyuluyor. Tizler kulak tırmalamıyor ancak baslar kadar etkili değiller. Midler ise ideal seviyede. Basın ön planda olduğu düşük fiyatlı ürünlerde çoğu zaman boğuk seslerle karşılaşıyoruz. Bu modelde böyle bir sorun yok. Bass Up modunu kapatıp normal moda geçtiğinizde ise tamamen dengeli bir kulaklığa dönüşüyor. Bas modu ile normal mod arasında kolayca geçiş yapılabilmesi büyük avantaj. Müzik ile video arasında geçiş yaparken kulaklık üzerindeki tuş ile bas modunu kolayca açıp kapatabilirsiniz.



Ayrıca Bkz.Amazfit GT 3 serisi Türkiye’de: İşte fiyatlar



Silikonlu kulaklıklarla ilgili en büyük şüphelerden birisi konfor oluyor. Bu kulaklık konfor açısından sorun yaşatmıyor. Fiziksel formu gayet başarılı. AirPods Pro’yu andıran bir yapısı var. Kulağınıza pek baskı yapmıyor. Kulaklığın sapı kısa olduğu için kulakta şık duruyor. Uzun saatler kullanılabiliyor. Kulağa sağlam şekilde tutunuyor. Spor yaparken kullanılabilir.



F/P odaklı TWS kulaklık Anker Soundcore R100 satışa sunuldu



Kulaklığın öne çıkan diğer özelliği de batarya performansı. Tek şarjla 6,5 saate kadar, şarj kutusu ile 25 saate kadar çalma süresi elde edilebileceği belirtiliyor. Şarj kutusu 1,5 saatte tamamen şarj oluyor.



Kablosuz kulaklıklarda eşleştirme problemleri can sıkabiliyor. Soundcore R100 modelinde Hall Sensör teknolojisi kullanılmış. Bu sayede kulaklığın kapağını açar açmaz hızlıca telefona ya da bilgisayara bağlanıyor.



F/P odaklı TWS kulaklık Anker Soundcore R100 satışa sunuldu



Sağ ve sol kulaklıkta fiziksel tuşa yer verilmiş. Bu tuşu kullanarak ses artırma, kısma, bas modu açma kapama, çağrı yanıtlama ve müzik kontrolü yapılabiliyor. Dokunmatik olmadığı için yanlışlıkla basma problemi ortadan kalkıyor. Tuş hassas olduğu için basarken kulağı acıtmıyor. Son olarak kulaklığın suya karşı IPX5 dayanıklılık derecesine sahip olduğunu da belirtelim.



Anker Soundcore R100 fiyatı



Anker Soundcore R100 için resmi bir Türkiye fiyatı açıklanmadı ancak şu sıralar fiyatı 300 TL ile 350 TL arasında gidip geliyor. Siyah ve beyaz renk seçeneği sunuluyor.



 Haberi Portalda Gör

E
2 yıl
Binbaşı

Mikrofon kalitesi nasıl acaba



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
2 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Sıradan

Çok kötü değil ama dışarıda gürültülü ortamlarda pek işe yaramıyor.





Bu mesajda bahsedilenler: @elophidae
A
2 yıl
Yarbay

Alacak varsa herşeyden önce iki şeye çok onem versin birincisi bağlantı kalitesi telefonu cebinize koyunca yada 30cm uzaklaşınca muzik kesiliyor mu kesilmiyor mu birde ses performansı biz 3000tl kulaklık aldık telefonu elimde turmadığım sürece müzik dinleyemez oldum sözde kablosuz kulaklık spor salonun'da elimde telefon ile dolaşıyorum resmen eziyet



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
2 yıl
Yüzbaşı

Bu kulaklığı çok merak ediyorum. Takipteyim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I
2 yıl
Yüzbaşı

hepsi burada da 250 tl şuan indirimde yorumları güzel, almayı düşünenlere bilgi olsun..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
2 yıl
Onbaşı

harika bir kulaklık zaten hepsibuara daki yorumlara bakarsanız puanı en yüksek ve en çok satılan ürün şuanda




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.