Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
80
Tıklama
0
Öne Çıkarma
COVID-19 Enfeksiyonunun Önlenmesi ve Tedavisi için Ivermectin ve famotidin:
G
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

https://journals.lww.com/americantherapeutics/fulltext/2021/08000/ivermectin_for_prevention_and_treatment_of.7.aspx
https://www.youtube.com/watch?v=XTTuUa6Di-c&ab_channel=DoctorKlioze



COVID-19 Enfeksiyonunun Önlenmesi ve Tedavisi için Ivermectin: Klinik Kılavuzları Bilgilendirmek İçin Sistematik Bir İnceleme, Meta-analiz ve Deneme Sıralı Analizi


Arka plan: 
Yeniden tasarlanan ilaçların SARS-CoV-2 virüsüne karşı bir rolü olabilir . Antiviral ve anti-inflamatuar özelliklere sahip antiparaziter ivermektin, şimdi çok sayıda klinik deneyde test edilmiştir.

Sonuçlar: 
Orta kesinlikte kanıtlar, ivermektin kullanarak COVID-19 ölümlerinde büyük düşüşlerin mümkün olduğunu buluyor. İvermektini klinik seyrin başlarında kullanmak, ciddi hastalığa ilerleyen sayıları azaltabilir. Görünür güvenlik ve düşük maliyet, ivermektinin küresel olarak SARS-CoV-2 pandemisi üzerinde önemli bir etkiye sahip olabileceğini düşündürmektedir .

SARS-CoV-2 pandemisinin başlangıcından bu yana , hem gözlemsel hem de randomize çalışmalar, ivermektini COVID-19 enfeksiyonu için bir tedavi ve buna karşı profilaksi olarak değerlendirdi. Front Line COVID-19 Critical Care Alliance tarafından yapılan bir inceleme, ivermektinin COVID-19 enfeksiyonunun önlenmesi ve tedavisi için etkilerine ilişkin 27 çalışmanın bulgularını özetledi ve ivermektinin COVID-19'a karşı "güçlü bir terapötik etkinlik sinyali gösterdiği" sonucuna vardı. 9 Yakın zamanda yapılan bir başka inceleme, ivermektinin ölümleri %75 oranında azalttığını buldu10 Bu bulgulara rağmen, ABD'de Ulusal Sağlık Enstitüleri geçenlerde “ya da COVID-19 tedavisi için ivermektin kullanımına karşı ya önermek için veriler yetersizdir” belirtti 11ve Dünya Sağlık Örgütü klinik deneyler dışında kullanılmasını önermemektedir. 


Ucuz da bir ilaçmış... (İnsanlar )

Şu anda, ivermektin, dünya çapında birçok ülkede ticari olarak temin edilebilir ve uygun maliyetlidir. 6 Uyuz için ivermektin kullanımına yönelik bir 2018 başvurusu, 100 adet 12 mg tablet için 2,90 ABD doları tutarında doğrudan bir maliyet sağlar. 22 Bangladeş 23'ten yakın zamanda yapılan bir tahmin, 5 günlük bir ivermektin kürü için 0,60 ABD Doları - 1,80 ABD Doları tutarında bir maliyet bildirmektedir. Bu nedenlerle, ivermektinin SARS-CoV-2'ye karşı potansiyel etkinliğinin araştırılması, sınırlı kaynaklara sahip ortamlarda özellikle önemli olabilir. 24 COVID-19 tedavisi olarak etkili olduğu kanıtlanırsa, mevcut tedaviler ve profilakslara karşı ivermektinin maliyet etkinliği düşünülmelidir.

Bu derlemenin amacı, COVID-19 enfeksiyonu olan kişilerde ve COVID-19 enfeksiyonu riski yüksek olan kişilerde profilaksi olarak ivermektin tedavisinin etkinliğini değerlendirmektir. Ayrıca, COVID-19 için tedavi ve profilaksi olarak ivermektinin kısa bir ekonomik yorumunu (BEC) hazırlamayı amaçladık. 25


Not: Ivermectin'in insanlar için uygulanan formu Türkiyede satılmıyormuş.




Famoditin Hazımsızlık İlacı, Hafif İla Orta Şiddette Hastalıkta COVID-19 Semptomlarını Azaltabilir

https://doktorclub.com/latest-news.php?haberId=19380





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 26 Ekim 2021; 10:56:28 >

N
2 yıl
Yarbay

Sorun ucuz bir ilaç olması. Kimse milyar dolarlar kazanamayacak.


Lütfen Remdesevir'i araştırın. 2020'de ABD bu ilacı kovid kullanımı için onaylamıştı ancak bu ilacın yan etkilerini okuyunca "sağlık maskesi altında yapılanlarıı" göreceksiniz.

https://www.lifesitenews.com/news/did-fauci-knowingly-fast-track-approval-of-drug-with-deadly-covid-like-side-effects/



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.