Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
96
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Modem kaynaklı hız düşüklüğü
G
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Evimde superonline 100mbps internet kullanıyorum. Ancak ara ara internet hızım 8mbps'ye kadar düşüyor. Modem ayarlarından geçmiş yapılandırmalara alınca ya da modeme fabrika reset atınca hızı normale dönüyor. Bunu ara ara tekrarlamak (haftada 1) problem yaratıyor. Kalıcı bir çözümü var mı? Bu konuda bilgisi olan var mı?



T
2 yıl
Yüzbaşı

Aynı sorun bende de var zte, sözde 100mbps her şey yavaşlatılmış ve sansürlü



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
2 yıl
Teğmen

Arkadaşlar merhaba, bir sorum var, uzman arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Şimdi evde fiber var. Sigorta kutusunun içine kabloları çekmişler. Netgalaksiden eleman geldi modemi sigorta kutusuna kurdu. ben salona takmak istediğimde oraya olmuyor dedi gitti. Şimdi sorum şu 4 tane odada prizde Cat6 kablosu çekili. Sigorta kutusunda da 4 tane ayrı ayrı Cat 6 kablosu var. Ayrıca bu 4 kablonun içindeki kabloLarı bir araya toplayıp ucuna da şu modeme bağlanan parçadan takmışlar. Şuan 4 kabloyu bir araya getiren kablo boşta. Tesisattan gelen fiber kablo modeme takılı. Bu şekildeki tesisatı ben nasıl dizayn etmeliyim ki modemi istediğim odaya taşıyayım. Sigorta kutusundaki fiberin kablosunu odalara giden 4 kablonun ortak kablosuna birleştirmem lazım. Bunun için aparat var mı? Varsa bağlayınca olur mu?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.