Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
504
Cevap
33387
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: Apple Macbook Pro M1 Pro - M1 Max [ Ana Konu ] (27. sayfa)
E
4 ay
Yarbay

Ben izotrpoil mendil ile temizliyordum eski ekranı.Bir markanın mendili vardı aynısından aldım ama farklı yapmışlar gibi eskisi gibi rahat temizleyemedim.Şimdi m1 cihazın ekranını silmeye cesaret edemiyorum Apple sistesinde ve müşteri hizmetlerinde clorox markayı öneriyorlar ama yok bulamadım.




Bu mesajda bahsedilenler: @onkuba
M
3 ay
Er

Crossover hayat boyu lisans satıyorum cüzi miktara. İsteyenler iletişime geçebilir.



0
3 ay
Yarbay

Merhaba. Bu aşağıda paylaştığım adaptörün 2019 Macbook Pro'da çalışmaması normal midir? Adaptörde problem yok, kendisi telefon şarj ederken çalışıyor, ama bu adaptörü kullanarak Macbook'ta USB bellek veya Logitech Mouse çalıştıramadım, hiçbir şekilde etkileşim olmadı. Mesela USB belleği görmese bile en azından ışığı falan yanardı en kötü, o da olmadı. Sebebini nerede aramalıyım?


https://www.trendyol.com/powerway/type-c-to-usb-3-0-yuksek-hizli-veri-aktarimi-otg-cevirici-donusturucu-adaptor-p-305150881?boutiqueId=61&merchantId=519473


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
3 ay
Teğmen

AIDANTE full versiyonda kapatıp bilgisayar açıldığında otomatik mi çalışıyor?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

E
3 ay
Yarbay

Sahte bir üründür. Sadece enerji aktarımı yapıyor demek ki. Veri aktarımı yapmıyor. Markalı daha kaliteli ürünler tercih etmek gerekir.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @0nur!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.