Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
265
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Instagram daha uzun hikâyeleri test ediyor
G
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Popüler sosyal medya platformu Instagram, uygulamanın kullanımını iyileştirmek için yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Platform geçtiğimiz günlerde canlı yayınlara planlama ve hatırlatma özelliğini getirdiğini duyurmuştu. 



Ayrıca Bkz.Instagram canlı yayınlarına iki yeni özellik



Instagram ile ilgili özellikleri resmi açıklamalardan önce duyurması ile tanınan Alessandro Paluzzi, Twitter üzerinden platformun getireceği yeni özellikler ile ilgili gönderiler paylaştı. 



https://twitter.com/alex193a/status/1450477404007317510?s=20



Paluzzi’ye göre Instagram ‘daha uzun’ hikâyeleri test etmeye başladı. Bilindiği üzere Instagram’da 30 saniyeden uzun bir video paylaştığınızda videolar ikiye bölünüyor ve iki ayrı hikâye ortaya çıkıyor. Paluzzi’ye göre bu durum değişecek. Paylaşıma göre artık 60 saniyeye kadar olan videolar tek bir hikâye olarak paylaşılabilecek. 





Bu, hikâyeler için oldukça önemli bir değişiklik olarak nitelendiriliyor. Özelliğin resmi olarak ne zaman duyurulacağı ve ne zaman kullanıma sunulacağı resmi olarak belirtilmese de popüler sosyal medya platformunun bu hafta içinde yeni özellikleri duyurması bekleniyor. 



https://twitter.com/alex193a/status/1450413906594250753?s=20





Başka özellikler de gelecek



Paluzzi’ye göre platforma gelecek yeni özellikler yalnızca uzun hikâyelerle sınırlı değil. Paylaşımlara göre Instagram’a masaüstünden, uygulamaya sahip olmadan, gönderi paylaşabilme, çevrimiçi insanları görüntüleyebilme, avatar ekleme gibi birçok özellik getirilecek. 




Kaynak:https://twitter.com/alex193a

 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.