Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
348
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Crossroads inn türkçe dil gelmesi için yapımcıya istekte bulunma.
X
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba uzun süre önce bu oyun için Türkçe yama yapılmasını rica etmiştim oyun o kadar güzel ki bu çabamdan vazgeçmeyip yapımcısına kadar ulaşıp bir geri dönüş aldım.
Ekran resimlerini bırakacağım. yapımcıya oyuna Türkçe dil desteği getirmeleri için ricada bulundum, fakat yapımcı bana şu an için böyle bir çalışma yapmadıklarını ve eğer talep olursa bunu yapabileceklerini söyledi.

Sizden ricam yapımcıya mesaj atıp talep oluşturmanız bu sayede oyun Türkçe olacak bu oyunu Türkçe yaptırabilirsek elimden geldiğince çoğu oyunların yapımcılarına bunu direterek Türkçe dil desteği getirtmeyi düşünüyorum.

Biliyorsunuz ki 2021 yılında Türkiye oyun topluluğu çok fazla şekilde artmış durumda ve ne yazık ki hala çoğu oyun yapım şirketleri Türkçe dil desteğine yanaşmıyor zaten Torrent kullanımı bu son senede çoğu oyun kırılamadığı ve güvensizlikle dolduğu için (Mining virüsleri gibi nedenlerden) artık genel oyuncu kitlesi orijinal oyunlara yönelmeye daha sıcak bakıyor.

Ve bende Türk oyuncu topluluğunun bir parçası olarak buna dur deyip, bu haksızlığı yıkmak istiyorum.

Eskiden oyunceviri ekibi vardı çoğu oyunu çeviriyordu ama son zamanlarda duyduğum ve üzüldüğüm ayrılık haberleri yayıldı artık yama yapmaya çalışmıyorlar nedense :(.

Her neyse buraya Discord sunucusu ve aldığım mesajı bizzat ekleyeceğim sizden ricam girip K0S3K K.adlı kişiye İngilizce ile oyuna Türkçe dil desteği getirmelerini rica etmeniz bende adama forumlarda bunun için destek toplayacağımı söyledim lütfen bir mesajı mazur görmeyin.

Oyundan kısaca bahsedeyim orta çağ han işletme temalı macera dolu hikayesi baya eğlenceli olan güzel bir oyun düz oynayınca (İngilizce olarak oynayınca anlamaz iseniz çok sıkıcı geliyor fakat oyun Türkçe olsa eminim rahat 2 gününüzü harcayıp o orta çağ temasını iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Hadi eklere geçelim .
Yapımcı ile konuşmam;
< Resime gitmek için tıklayın >
Crossroads inn discord;
https://discord.com/invite/FDE4xbfS
Oyunun İlk bakış videosu;
https://www.youtube.com/watch?v=i2Q861RlZ-Y
Konuda hatalarım var ise lütfen adminlerden ricam düzeltmeleridir.



S
3 yıl
Binbaşı

Başarılı bir girişim umarım olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Oyunun dil dosyalarını açabilsem kendim çevireceğimde işte :))




Bu mesajda bahsedilenler: @sinnerclown
X
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar oyunun dil dosyasını yapımcı bana yolladı ve 7700 satırlık bir dosya ve bunu txt olarak gönderdi gönüllü olarak çevirmeye başlayabiliriz eğer yardım etmek isteyen olursa


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 yıl
Er

Ben yardım etmek isterim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @xedar2746
X
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Tabi ki dc sunucumuz var arkadaşımda işlerini halledince bu hafta çeviririz ben yapımcıya tüm çeviri bumu diye sordum elimizdeki olan bu dedi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.