Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
56
Cevap
4156
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: PETLAS Lastik Pişmanlıktır.! (3. sayfa)
S
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

2020 yılında üretildiği yazıyordu etiketinde ama bayi çıkma lastiğin üzerine bile yapıştırabilir 0 olduğundan da açıkçası emin olamadım raflardan çıkardı taktı öyle hani içerden paket olarak falan alıp getirmedi bende acemi olduğum için anlamıyorum tabiki servis böyle diyince de ihtimal güçlendi.. yol tutmuyor ama kesinlikle




Bu mesajda bahsedilenler: @Ya herro ya merro
X
2 yıl
Yarbay

Tabi canım petlas takılırmı hiç yüce golf'e sormak lazım hangi lastiği ister kendileri ona göre seçelim E yada 5 serisini sırtımızda taşırız artık yere basmasın ayıp olur...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Jocker35
J
2 yıl
Yarbay

Git şahine tak petlasi
Petlas ne



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @xmxksk
H
2 yıl
Yarbay

Hocam Petlas 4 mevsim Pt465 yada Pt565 almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz tavsiye ettiğiniz başka bir model var mı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @alfa-x
A
2 yıl
Yüzbaşı

PT515 aldım ve 4 yıl 80.000 km kullandım.

Bir sorun sıkıntı yaşamadım.

Aşınma anlamında çok verimliydi.

4 yıl ve 80.000 km sonunda diş kalınlığı bakımından muayeneden geçmişti.



P
2 yıl
Yarbay

şahinciler jinyu sever




Bu mesajda bahsedilenler: @Jocker35
T
2 yıl
Yarbay

michelin den iyisi yok fakat goodyearda çok başarılı sonra dunlop filanda iyidir..



F
2 yıl
Teğmen

PT565 Multiaction 15 aydır kullanıyorum Ankara'da. 17 bin km yaptım ve şuana kadar herhangi bir memnuniyetsizligim olmadı. Bittiğinde tekrar almayı düşünüyorum. Sadece biraz sesli olduğu doğru.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
2 yıl
Yarbay

Petlasin pişmanlık olduğunu 2011 yılı yazinda temiz asfaltta cayir cayir kayan sifir lastiklerini kullanip aldigimda farkettim...Karsi komsum lastikci sok takci..kendisi de bana rezalet olduğunu anlatti..



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
2 yıl
Yarbay

4 mevsim lastik denilen şey bir pazarlama hilesi arkadaşlar. Değil Petlas; Michelin, Continental, Pirelli, Bridgestone bile çok iyi diyebileceğimiz 4 mevsim lastik yapamıyor. 4 mevsim lastik almak parayı sokağa atmaktır. Kışın gidin normal kış lastiği alın. Yazın da yaz lastiği kullanın.

4 mevsim lastik tamamen sahtekarlık. Hem yaz lastiği gibi hem de kış lastiği gibi performans alamazsınız hiç bir lastikten. Öyle bir dünya yok maalesef. Markaların sahtekarlığı.



B
2 yıl
Onbaşı

Ne alaka şimdi Türk mallarından uzak durulması gerekmesini anlamak. Adları Bridgestone, Goodyear, Pirelli ama yıllardır Türkiye'de üretim yapıyorlar ve satıyorlar. Lassa neredeyse piyasadaki en pahalı ve ama güvenilen lastiklerden. Bu arada ucuz diye piyasaya giren onca çöp Çin üretimi ismi cismi belirsiz malları almaktansa Petlas çok daha kaliteli üretim yapıyor.

Belli ki aldığınız 4 lastikten 1inde üretim hatası var. 11.ay sorun olduysa, garantiye sokabilirsiniz. Faturasını ibrazınız yeter, Petlas bu konuda lastiğinin arkasında duruyor. Bu aradan garantisi imalat yılı değil satış yılıdır ile başlar.

Petlas bayii değilim ama kış lastiğini 2 kış üstüste kullandım hem karda hem ıslakta, Bridgestone'dan daha iyi performans veriyordu ve aracımın sürüşü yumuşamıştı. Başka bir tanıdığımda yaz lastiğini almıştı o da memnun kalmıştı.




Bu mesajda bahsedilenler: @Saruman96
B
2 yıl
Onbaşı

Çukur ve tümsek gibi bir yere çok sert girildiğinde lastik içindeki teller kırılabiliyor. Özellikle lastik yanağı inceldikçe darbeleri sönümleyemeyebiliyorlar. Benim başıma Pirelli Cinturato da geldi. Hem ses geliyor, hem de yalpa yapıyor dengeyi bozuyor.

Eğer takarlarken başındamıydınız lastiğin, lastik üzerinde sarı, kırmızı çeşitli çizgiler olur, etiketi yapışık olur. Önünüzde sökülmesi lazım etiketinin, yeni takıldığında araçta o çizgiler en az 50-100 km daha görünür hatta. Sonra kaybolur.

Çizgi yoksa evet çıkma satmış olabilir, ama onun dışında faturanızla arayın Petlas'ı takip edin. Az çok para veriliyor, ve malın arkasındayım garantisi var diyor imalatçısı. Talep edin yenilemesini.




Bu mesajda bahsedilenler: @cricet
B
2 yıl
Onbaşı

aynen bende de yazlıktan iyi yapışıyordu yola.




Bu mesajda bahsedilenler: @hardcrss
A
2 yıl
Yarbay

Ben PT 535 almıştım hala da kullanıyorum çok memnunum

PT 565 daha sonra geliştirildi ,kullanmadım

PT 565 3PMSF ve M+S etiketlerine sahip ve tüketim frenleme C C görünüyor gayet başarılı değerler

Hangisini seçerseniz pişman olmazsınız , ben olsam Ankara ve Batısı için PT535 i , Ankaranın doğusu için PT565 i seçerdim.Yani kar çok sa pt565 az ise pt535

Ankaranın en yüksek yerlerinden birindeyim yollar hep açık şehirler arası da öyle

Pt565
Petlas MultiAction PT565 
Petlas MultiAction PT565 , yılın 365 günü etkin yol tutuş ve frenleme performansı sunan bir binek araç lastiğidir. Yeni Petlas dört mevsim lastiği , aynı zamanda büyük oranda azaltılmış yuvarlanma direncine sahiptir. Bu sayede yakıt tüketimi ve havaya salınan CO2 oranı azaltmaktadır. Petlas MultiAction PT565, yanak bölgesinde kış koşullarında kullanımının onaylandığını gösteren 3PMSF (3 Zirveli Dağ içinde Kar Tanesi) işaretlemesini taşımaktadır.

https://www.lastikcim.com.tr/petlas-multi-action-pt565-195-65-r15-91h/?dot=2021




Bu mesajda bahsedilenler: @highgen
L
2 yıl
Yarbay

Ben kışlık ve yazlık kullandım. Kışlık karda çok iyi ama ıslakta çok dandikti. Yazlık ise harikaydı çok memnun kalmıştım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
2 yıl
Binbaşı

Karda memnun kaldınız mı?




Bu mesajda bahsedilenler: @fredyboys
T
2 yıl
Yarbay

bir ara sabit konu başlığı vardı. petlas al Türkiye kazansın diye :)

hatta fanatikleri vardı, hepiniz hainsiniz ülkemizin gelişmesini istemiyorsunuz diye vatanseverler doluydu :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.