Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
28
Cevap
4528
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Xiaomi MI Robot Vacuum Mop Pro Akıllı Robot Süpürge 2799 (2. sayfa)
E
3 yıl
Onbaşı

Bu siteyi ben de pazar akşamı fark ettim. Maalesef bugün de kredi kartı bile olmadan havale ile telefon aldım. Sonrasında siparişimi iptal ettim, para iadesini çarşamba yapacaklarını söylediler. Şu an dört gözle sitenin çarşamba günü ulaşılır olup olmayacağını görmeyi bekliyorum. Paramı sorunsuz bir şekilde alabilirsem sonucu burada paylaşırım site hakkında en azından bir fikir bırakır herkeste. Diğer türlüsü savcılık vs gereksiz bir dünya iş beni bekliyor.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
2 yıl
Teğmen

İnşallah alırsın paranı hocam. Bizi de bilgilendirirsen biz de fikir sahibi oluruz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ENGN55
İ
2 yıl
Yüzbaşı

afedersiniz ama havale ile ürün almak nedir yahu? hani gelin beni dolandırın diyorsunuz resmen.

böyle işlemler için mutlaka kredi kartı bulundurun, en azından harcama itirazında bulunabilirsiniz...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ENGN55
E
2 yıl
Onbaşı

Kredi kartıyla yakın zamanda tablet yemek masası vs bir sürü şey aldım. Tekrardan oranın limitini azaltmak istemedim. Havale yöntemi ile de 200tl indirim olunca havale ile alayım dedim. Rutinde dediğiniz gibi sadece sanal kart kullanıyorum. Ben de arkadaş gibi herhangi bir kaynak bulamadım güvenilirlik ile ilgili. Siparişi oluşturdum araştırma sürecine girdim. Sonrasında ticaret bakanlığı doğrulanmış profil yazısını görünce anlık bir gazla ödedim :D Twitterda paylaşım yapan avukata sormuştum ilamsız icra başlatın demiş. Öyle yapmayı düşünüyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @investing
E
2 yıl
Onbaşı

Derken ticaret bakanlığı an itibariyle onayını kaldırdı.



T
2 yıl
Teğmen

Şu anda hala e-ticaret sisteminde onaylı görünüyor
https://www.eticaret.gov.tr/siteprofil/7602546640864617/firsatlialisveriscom

Ayrıca sitenin 10 yılı aşkın bir geçmişi var gibi görünüyor.
https://www.chip.com.tr/forum/kredi-karti-ile-alisveris_t133802.html
Müşteri hizmetleri ile de görüşebiliyorsunuz ama tabii ki herkes kendi önlemini almakla sorumludur...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triple-X -- 20 Ekim 2021; 12:2:13 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
2 yıl
Onbaşı

Keşke dediğiniz gibi olsaydı ama değil. web archive org adresine gidip siteyi arattığınız zaman (sitelerin geçmişlerinden ekran görünütüsü gösteriyormuş) 15.10.2021 tarihinde açılmış gibi olduğunu görürsünüz. Önceki dönemlerde alan adı satılıktır olarak görünüyor. Ayrıca sitede bir sürü ürün var ve hemen hemen hepsinin puanı 5 yıldız bu mümkün mü sizce :D Çok nadir arada düşük puanlar var. O tarihte site açık değil web archive e göre ama alışveriş yapılmış gibi görünüyor. Ayın 17 sinde telesekreter yoktu direk bağlanıyordu, bugün telesekreter eklemişler 5 dk bekletip aynı kişi açıyor telefonu :D O en alttaki etbis mi bilmem ne lanet şeye güvenmesem kredi kartıyla dahi ödeme yapmazdım buraya ama herkesin bir aptal saati oluyor galiba :D Siteyi paronayak gibi saat saat takip ediyoum ne zaman fişi çekecekler diye. Dün 15 16 gibi diye tahmin ediyorum etbis onayını kaldırdı akşama doğru geri onaylandı galiba nasıl çalışıyorlar anlamıyorum neye bakarak onaylıyorlar veya iptal ediyorlar. Cuma öğleden sonra işten ancak boşluk bulabiliyorum. Eğer o güne kadar paramı geri alamazsam avukat arkadaşa da mantıklı gelirse dava açmayı düşünüyorum. Çok uzun yazdım ama bilmiyorum benim zerre kadar güvenim yok bu siteye. İnsan para verince güvenecek bir dayanak arıyor ama 3 gündür ben bulamadım.




Bu mesajda bahsedilenler: @Triple-X
T
2 yıl
Teğmen

İnşallah bir sorun olmaz ve ürününüzü teslim ederler.
Ben de Etbis onayını gördüğüm için sorun olmayacağını düşünüyorum.
Umarım kazasız belasız atlatırsınız süreci...



G
2 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar merhaba, aynı şekilde benimde param iade edilmedi ortak bir telegram grubu kurdum. Parasını iade alamayan ve siparişini teslim alamayan herkes gelirse beraber daha doğru bir karar vereceğimizi umuyorum.

Telegram linki:

https://t.me/firsatlialisveriscommagdurlari

telegram'da grup ismini aratarak katılabilirsiniz: Firsatlialisveris.com mağdurları





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladiotor -- 21 Ekim 2021; 20:28:27 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.