Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
919
Tıklama
0
Öne Çıkarma
windows 11 görev çubuğunda simgeler arası geçiş yok
P
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

windows 10'dan yükseltme yaptığım için mi bilmiyorum ama görev çubuğunda windows'un tek seferde gösterebileceğinden daha fazla simge olunca normalde diğer simgeleri görmek için yukarı aşağı ok işaretine tıklayıp görev çubuğuna sığmayan simgeler arasında geçiş yapardık ama windows 11'de son simgeyle diğerleri arasında düz bir çizgi var sadece ve hiçbir ayar yok. anlaşılmadıysa şöyle ifade edeyim diyelim ki full hd monitörünüz var ve ölçeklendirme %100'de ama sizin 30 tane simgeniz var görev çubuğunda haliyle 10 tanesi falan sığmıyor ve görev çubuğunda çıkan oklara tıklayıp geçiş yaptıktan sonra görüyorsunuz ya işte o windows 11'de yok. bunun çözümü nedir bilen var mı?



R
3 yıl
Yüzbaşı

Windows 11'de öyle bir özellik artık yok. (Windows 11'de olmayan başka bir özellik daha)

Görev çubuğunuzu küçültmeyi deneyebilirsiniz, ki galiba bununda ayarını ayarlara koymadılar diye hatırlıyorum. Fakat, kayıt defterinden görev çubuğu boyutu değiştirilebiliyor.

Ya da Windows 10 görev çubuğunu geri getirebilirsiniz ki bu da o kadar kolay değil. Kayıt defterinden geri getirilebiliyor veya yardımcı başka bir yazılımdan da yararlanılabilir. Fakat, bazı sistem kabukları çökebiliyor eski görev çubuğunu geri getirince de.

Bir başka çözüm; Windows 10'a geri dönmek ve Microsoft'un bahsettiğiniz özelliğin Windows 11'e gelmesi için geribildirimde bulunmak.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveBlackBox -- 13 Ekim 2021; 21:38:44 >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: Furkooo85


P
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

inanması güç. ilginç.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.