Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
255
Cevap
16310
Tıklama
183
Öne Çıkarma
Cevap: TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs... (14. sayfa)
B
3 yıl
Yarbay

Her yerden dalmışlar belediye ye. Belediye böyleyse devlet nasıl yenmiştir.

https://twitter.com/metcihan/status/1450742899935748098?s=20



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
3 yıl
Yarbay

bu üyeden korkulur




Bu mesajda bahsedilenler: @Surpentor
M
3 yıl
Yüzbaşı

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/akpli-vekiller-savunmak-icin-yarisa-girdi-tugva-onergesi-meclis-gundeminde-481745h.htm

"Son günlerde torpil listeleri ve kamudan alınan kaynaklar ile sıkça gündeme gelen TÜGVA, Meclis Genel Kurulu’na da taşındı.
CHP Grup Başkanvekilleri; Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç tarafından hazırlanan ve aralarında TÜGVA ve TÜRGEV'in de bulunduğu vakıf ile derneklere kamudan yapılan kaynak aktarımlarıyla ilgili önergeyi Meclis Başkanlığı’na sunuldu.
Önergenin gerekçesinde, vakıfların kurucuların belirledikleri mal ve hakları bir amaca vakfetmek amacıyla kurulduğunu ancak son yıllarda vakıfların daha çok kamu kaynaklarından yararlanmak için kurulduğuna dikkat çekildi.
Konuya ilişkin konuşmalar yapılırken; AKP'li vekiller TÜGVA'ya sahip çıkmak için adeta sıraya girdi.
''TÜGVA BUNLARDAN BİRİDİR''
AKP Grubu adına konuşan Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, “Cumhuriyet Dönemi'nde de vakıflar kurulmuştur. Nerede bir vakıf varsa orada mutlaka bir yardımlaşma, bir sevgi, bir saygı, bir düşünce vardır. TÜGVA da bunlardan biridir, kurulan vakıflar da bunlardan biridir” diye konuştu.
ÇYDD ile TÜGVA'YI KARŞILAŞTIRDI
AKP grubu adına kürsüye gelen İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk ise şöyle konuştu:
“Hepinizin bildiği gibi, adına kısaca yönetişim dediğimiz, kamu karar ve hizmetlerinin sivil toplum örgütleriyle beraber tüm taraflarca verilmesi ve uygulanmasına dayalı modern yönetim yaklaşımı özellikle kültürel, sosyal ve eğitsel faaliyetlerin sivil toplum örgütleri eliyle görülmesini teşvik etmektedir.
Bu anlayış çerçevesinde de merkezi kamuda olsun, belediyelerde olsun birçok faaliyetler gerçekleştirilmektedir. Bunlar bir tanesi de Sayın İmamoğlu'nun Başkanı olduğu dönemde Beylikdüzü'nde yapılmıştır, 5 bin küsur metrekarelik bir alanda dernekler yerleşkesi yapılmış ve bu yerleşke derneklere tahsis edilmiştir, gayet hukukidir, normaldir, itirazımız yok.
Burası, Çağdaş Yaşamı Desteleme Derneği'ne tahsisat yapılmıştır, Atatürkçü Düşünce Derneği'ne tahsisat yapılmış, Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği'ne tahsisat yapılmış, yapılsın itirazımız yok; ama kimi belediyelerimiz tarafından TÜGVA gibi millî ve manevi değerlere sahip gençlik yetiştirmekten başka arzusu olmayan STK'lere tahsisat yapılınca kıyamet koparmak...Bunu anlamak mümkün değil.''
AKP VE MHP’NİN OYLARIYLA REDDEDİLDİ
Konuya ilişkin yapılan konuşmaların ardından oylamaya geçildi. CHP'nin önerisi AKP ve MHP’nin oyları ile reddedildi."



M
2 yıl
Yüzbaşı

https://www.gercekgundem.com/galeri/guncel/16816/tugva-temsilcisinin-gorkemli-hayati-plakada-akp-konsolda-isim-yerde-sampanya

"TÜGVA'nın İzmir Karşıyaka Temsilcisi Şahin Çetinalp'in değeri milyonları bulan araç paylaşımları, özel 'AKP' plakası ve aracındaki pahalı şampanya ile sosyal medyanın diline düştü."

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



B
2 yıl
Yarbay

Yeni yönetime büyük iş düşüyor. Hakkı olmadığı halde makam, kadro verilen herkes kovulmalı. Verdikleri bütün kararlar, emirler iptal edilmelidir.

RANT için isyan çıkarsa öyle şiddetli bastırılmalı ki, bir daha kimse 92 milyon Müslüman ın kul hakkına girme cüreti bulmamalı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 30 Ekim 2021; 4:55:47 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
2 yıl
Yüzbaşı

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/tugva-skandalini-ortaya-cikaran-gazeteci-metin-cihan-yeni-belgeleri-acikladi-484110h.htm
https://www.gercekgundem.com/guncel/310148/iste-yeni-tugva-belgeleri-basinda-selman-ogutun-oldugu-projeye-thyden-1500-bedava-bilet
"Daha önceki TÜGVA belgeleri de kendisine ulaştırılan Gazeteci Metin Cihan, yeni belgelere ilişkin bilgi verdi. Cihan, "Yeni gelen tügva belgelerine göz atıyorum. başına selman öğüt'ü koydukları bir program için thy'den 1500 adet ücretsiz uçak bileti istemişler. ve elbette almışlar" paylaşımı yaptı."



B
2 yıl
Yarbay

https://twitter.com/MstSelanik/status/1463603666951315458?s=20



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
2 yıl
Yarbay

Mahkeme belgeleri sizdirani tutuklamis

Yani mahkeme diyorki belgeler dogru



M
2 yıl
Yarbay

He güzel fetöcüler gibi hepsi listeli.Tasfiye kolay olacak.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 25 Kasım 2021; 20:42:5 >

B
2 yıl
Yarbay

Tiyatro YİNE BAŞLADI.

https://www.memurlar.net/haber/1024503/tugva-ya-bombali-saldiri-polis-her-yerde-kacan-kadini-ariyor.html



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
2 yıl
Yarbay

Hosgeldin troll kardes
Elon musk sizi hesaplari kapaticakmis diyorlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
2 yıl
Yarbay

Nasıl olacakmış o?

Memuru işten çıkartamazsın. Kapı gibi 657 var. Belediyeler desen oralarda da memur statüsünde çalışanlar var. Üst düzey yöneticiler için dediğin geçerli olsa bile en az 8-10 milyon torpilli memuru bu ülke emekli etmek zorunda kalacak ya da DMK'da sağlam bir revize yapılacak.




Bu mesajda bahsedilenler: @BlackGhost12
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.