Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
554
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bildirim odaklı tavsiye ve öneri
G
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,

Akıllı bileklik veya makul fiyatlı akıllı saate kayan ürünleri inceliyorum. Neredeyse tüm cihazlarda olan temel özellikler dışında özel olarak aradığım şey gelen bildirimlerin içeriklerinin rahat ve olabildiğince uzun okunabilmesi. Ne yazık ki bu konuda çok sağlıklı bilgilere erişemedim. Cihazların bildirimleri kaç karaktere kadar gösterdiği istisnai birkaç cihaz dışında genelde pek paylaşılmamış ve inceleme videolarında da pek bahsi geçmemiş. 500-600 TL civarı bir üst limite göre, bu ihtiyacı göz önüne alarak önerileriniz ne olurdu?



P
2 yıl
Yarbay

Vestel akıllı saate bir bakın derim.
https://www.vestel.com.tr/vestel-akilli-saat-kirmizi-p-807
Fiyatına göre oldukça kaliteli ve şık. Bildirimler konusunda da oldukça yeterli. Hem de bütçenizin altında.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
2 yıl
Yüzbaşı

Ben de eşime Vestel akıllı saat düşünüyorum kırmızı kordonlusundan. hem içinden siyah kordon da çıkıyor ben de kullanırım. Açıkçası eşim yürüyüş için istiyor ben de kullandığımda arayanı görmek bildirimleri mesajları görmek isterim. Kullanımından memnun musunuz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
2 yıl
Teğmen

Vestel güzel saat yapmış gerçekten. Görümü diğer bilekliklerden kat kat daha şık. İçinden iki farklı renkte kordon çıkıyor. Kordon masrafından da kurtarıyor. Bir senedir kullanıyorum ilk günkü gibi çalışıyor. Daha gelişmiş daha büyük ekranlı bi model çıkarsa onu da alıcam




Bu mesajda bahsedilenler: @panzer_
P
2 yıl
Yarbay

ben memnunum. bileklik fiyatına saat alıyorsunuz. şekli de dikdörtgen çok şık duruyor. yürüyüş için adım sayardan tut kalp atış hızına kadar bir sürü özellik var. bildirim için de beni tatmin etti kısa mesaj watsapp mesajlarını saatten okuyom. indirim kovalayın alın derim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Tostmania
T
2 yıl
Yüzbaşı

anladım hocam teşekkürler. eşime gösterdim o da beğendi. şu an Vestelin sitesinde 249 liraya düşmüş. sipariş geçicem bir tane.




Bu mesajda bahsedilenler: @panzer_
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.