Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
555
Tıklama
0
Öne Çıkarma
hanacoin airdrop
X
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

https://t.me/HanacoinAirdropBot?start=1266027228


katılımı tamamlayınca 100bin hana coin veriyor

telegram ve trust wallet gerekiyor

telegramdan bota giriş yapınca, sağ alttaki menüye tıklayıp "continue" ya bastıkça işlemlere devam ediyorsunuz

bi adımda trust wallettaki hanacoin cüzdan adresinizi istiyor, trust wallet a hana coin i nasıl ekleyeceğiniz alttaki gif te (telegram botunda da çıkıyor, ayrıca trust wallet a girilmesi gereken KOD telegram botundan kopyalanabilir;) )

işlem bitip coinleri kazandığınızda 100bin hanacoin oluyor, bunu çekebilmek için 140bin e tamamlamanız gerekiyorki bu da ref edinerek oluyor:) ref başına 20bin hanacoin kazanılıyor yani en az 2 ref edinilmesi gerekiyor;)


hanacoin bilgisini trust wallet a eklemek için gif e bakabilirsiniz (telegram botunda aynı gif mevcut)
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
fiyatı 2 ye katladı :)
< Resime gitmek için tıklayın >



hanacoin dağıtım gününü telegramda yapılan oylama ile 5 gün ileri tarihe ötelediler yani ayn 15ine...belkide fazladan ref yapmak için iyi fırsat... fiyatıda 2 ye katlanmış durumda...



X
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

https://etherrock.net/airdrop/KOLFFCV// 

siteye girince uzunca bi kutucuk oluyor sürenin alt kısmında, adresinizi yapıştırdığınızda hem 10$ lık ROCK veriyor hem de REF için link veriyor, withdraw a basınca çekim süreci başlıyor (10$ lık ROCK için de çekim yapılabiliyor) çekim işlemi airdrop olayı bitince yani "100ether rock nft de satılınca" tamamlanıyor o zaman aktarılıyor sizin cüzdana) .. yani adresi yapıştırın withdraw a basın bekleyin.. isterseniz davetler ile ekstra kazanmanız mümkün ;)

< Resime gitmek için tıklayın >



X
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

hanacoin olayı büyük bi scam çıktı.. 10 trx istiyolar yani 1 usd... :/ .. zaten hanacoin in kendi sitesinde de bi açıklama gelmiş, telegrama başvurmuşlar o hesapların kapatılması için ...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.