Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
279
Cevap
20653
Tıklama
32
Öne Çıkarma
Cevap: Yeni 2021 Honda Accord Türkiye fiyatı açıklandı (15. sayfa)
H
2 yıl
Yüzbaşı

Özel sipariş değil aslında. Hondatr renk seçeneklerinde sundu ama fazla talep olmayacağını bildiği için çok çok az getirdi. İç döşeme de öyle bir seçenek yok ama ilerleyen zamanda ne yapar bilmem.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @The Division Bell
L
2 yıl
Yarbay

Eski bir 2.4 Accord kullanıcısı olarak ve D segmentinde bir çok aracı kısa vadeli de olsa deneyimlemiş biri olarak Accord ile bir test sürüşü yapma imkanım oldu. Bu araba boyut olarak D segmentinin bence kesinlikle üzerinde, D + desek yeridir. CVT şanzıman gayet kademeli şansızman gibi çalışıyor ve geçişleri de gerçekten güzel. 1.5 motor Accord'un kasası ile gayet iyi başa çıkıyor ve hızlanma konusunda da hiç sıkıntı çıkarmıyor. Yalıtım ve konfor konusunda da gerçekten başarılı buldum. Fakat benim dikkatimi ve ilgimi çeken başka bir şey oldu; bu araca bindiğiniz andan itibaren sanki bir american muscle kullanıyormuşsunuz hissiyati var, iç hacmin yeterince geniş olması ve koltuğu en alt seviyeye almama rağmen kaputun sizi çevrelediğini hissettirmesi gerçekten çok başka bir hissiyat. Diğer D segmentindeki araçlardan farklı bu araç ve eski bir Accord kullanıcısı olarak gerçekten beğendiğimi söylemem gerekiyor. Alan ve kullanan arkadaşlar bence güzel bir tercih yapmış, güle güle kullanmalarını diliyorum





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 28 Nisan 2022; 16:33:35 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
2 yıl
Yarbay

Genişlik olarak D+'ı geçtim koltuk yerlesiminin de etkisiyle arka diz mesafesi bmw5 ve E class ile ayni.

Hatta belki daha bile uzundur.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @leonheart07
L
2 yıl
Yarbay

Kesinlikle öyle hocam, arka koltukların hafif yatık konumlandırılmış olması da konforu katlıyor. Bu araba tamamen Amerika pazarına göre tasarlanmış, bu çok net




Bu mesajda bahsedilenler: @The Division Bell
C
2 yıl
Yarbay

Geçen hafta jazzı servise götürdüğümde aracı inceledim az çok. Genişlik ve hacim segmenti için fazla. Detaylarda biraz zayıf ama, tam Amerikan piyasa arabası. Kesinlikle açık renk yada taba döşemeli ve uygun ahşap trimle gelmeliydi. Gelseydi ciddi düşünecektim ama olmadı maalesef.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.