Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
897
Tıklama
0
Öne Çıkarma
atiker obd ıı afr hk.
Z
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar egea model aracımda atiker obd ıı lpg kiti kullanıyorum
obd ıı sistemler arabanın ecusuyla birlikte uyumlu çalıştığından bir kesim afr ye gerek olmadığını bir kesimde yinede afr yaptırmamı söylüyor.

bu lpg kitini kullanıp yaptıran varmı?



A
3 yıl
Binbaşı

afr çok faydalı bir ayardı .benimde atiker gold kitimde obd özelliği olmasına rağmen 1 sene kadar zengin karışımda binmişim üstelik candan mühendislikte yapatırmıştım.o gün başları çok kalabalıktı afr yapılmamıştı 1 sene sonra afr talebim oldumkendilerinden ücretsiz yaptılar.arabanın gidişi gaz pedalının hafiflemesi ve çekişi 4 4lük oldu çok farkediyor.2 senedir çok stabil çalışıyor araç tavsiye ederim.farketmez diyen ustalara inanma onlar o işi beceremediklerinden öyle söylüyor.istediği kadar en iyi ayarı yapsalar yolda yapılan ayarın yerini tutmaz.



C
geçen yıl
Yarbay

AFR ayarı kaç liraya yapılır ?



H
6 ay
Yüzbaşı

En son 800e kadar çıktı galiba



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
6 ay
Yüzbaşı

aracınızda obd olması ve protokolün lpg ile bağlanmış olması size ideal bir ayar imkanı sunmaz .ideal ayar için Afr şart .İçten yanmalı motorlarda, hava ile yakıtın karışım oranını ifade eder. Doğru bir afr ayarı, motorun en iyi performansı ve yakıt verimliliğini sağlamak için önemlidir.
Şimşek OTOGAZ olarak halen 500 tl ye afr yapmaktayız .Randevu usulü çalışıyoruz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
6 ay
Teğmen
Konu Sahibi

Hocam far ayarinyaptigimizda benzinli kullanacağım zaman bu ayari yeniden mi yaptırmam gerekiyor



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @simsekotogazankara
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.