Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
435
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HONOR GS PRO AKILLI SAAT SATILDI
Şehir : #İstanbul
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Kullanılmış
Huawei Model : #Ascend D2
F
2 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı: Forum dışında
1
1 HONOR GS PRO AKILLI SAAT SATILDI
Merhaba
Nakit ihtiyacımdan dolayı satılık. Sadece metal koşesinde üst kısımda boya atması var fotoğrafta gorunuyor onun harici sıfırdan farksız. Ekstra olarak ondan sonra zaten aliexpress ten metal koruyucu satın aldım 100 tl ye onunla birlikte kullandım. Ekstra olarak cam filmde mevcut saatte sıfır kondisyonda. Zaten darbelerde metal yer hariç hiçbir yer zarar görmüyor. 15.01.2021 vodafone faturalı garantisi devam etmekte. Kutu içeriği tam usb kablosu kayboldu sadece onun yerine hytech marka kablo vericem şarj aleti kendi orjinal şarj aleti. Fiyatım sondur diğer ilanlara göre makul fiyat verdim. Lütfen pazarlık için rahatsız etmeyin. Gelip test edip alabilirsiniz. takas yoktur.

https://www.hizliresim.com/gkjb2qn
https://www.hizliresim.com/5vi7soh
https://www.hizliresim.com/apez93c
https://www.hizliresim.com/kvxxved


Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 15 Şubat 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.