Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
32
Cevap
3661
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: TürkTelekom Alt Yapısı Altından 200/20 lik paket başlamış. (2. sayfa)
T
2 yıl
Yarbay

Bu konuda sizi anlıyorum. Ancak gelişme olması durumunda yöneticilerimizden ve ilgili birimimizden bilgi gelecektir. Şu an için herhangi bir gelişme bulunmuyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @Michael Giacchino
G
2 yıl
Teğmen

arkadaslar bi gelişme var mi bu konuyla ilgili bilen var mi? paketler hala yayınlanmadı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
2 yıl
Yarbay

Merhaba, henüz ilgili birimlerden bu konu için bir bilgi bize ulaşmadı. Bilgilendirme yapılacağı zaman mutlaka buradan paylaşacağız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @fatalboy07
T
2 yıl
Binbaşı

Bazı şeyler direkt söylenmedikçe anlamıyorsunuz ya da anlamak işinize gelmiyor sanırım. İnsanlar diyor ki siz "TTnet altyapıyı kullandırdığı zaman max 100/8'e izin veriyor biz de bunu alanlara aynı fiyata max hız veriyoruz" diyordunuz, şimdi ttnet altyapısı kullanılarak 200/20 verildiği/verilebildiği kanıtlandı, sizin söyleminiz boşa düştü. Boşa düşen bu söyleminiz hakkında yöneticileriniz bir açıklama yapmayı düşünüyor mu diyorlar.

Sizden paket dilenmiyorlar. Yöneticilerinizin yaptığı açıklama ile şu anki pratiğin uyuşmadığını söylüyorlar ve güncel pratikte yapılması gerekenin yapılmasını talep ediyorlar.

Bundan açık nasıl anlatılır bilemiyorum. Bunu da anlamamazlıktan gelip "pakedimiz bılınmımıktıdır" diye cevap verirseniz sözün bittiği yere geliriz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
T
2 yıl
Yarbay

Merhaba, müşterilerimizin taleplerini ilgili birimlere ilettik ancak henüz konuyla ilgili bize net bilgi gelmedi.




Bu mesajda bahsedilenler: @turuncu_
T
2 yıl
Binbaşı

Bu firmada herkes kulağının üstüne yattığı için cevap gelmemesi normal. Yapacağınız iş çok basit ya. Ortada emsal var. Açın muslukları diyeceksiniz TTnet'e.

A ama siz dersiniz ki biz sözümüzü yutacağız, hat ne değer veriyorsa 100tl'ye vermeyeceğiz, bunun başka bir fiyatlaması olacak onun üstüne çalışıyoruz o başka.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
2 yıl
Yarbay

Yalnız belirttiğiniz firmalar bir kaç günlük abone alımı yaptı ve şuan kesinlikle satış yapmıyorlar. SAYE hakkında net bir bilgi gelmedi BTK TT'nin 100+ üstü hız tekliflerini onaylama aşamasındayken hiçbir sağlayıcı TT alt yapısından bu hızları sunamaz. TurkNet'i bu konuda sıkıştırarak elinize bir şey geçmez. Onaylama gelir hız fiyat netleşir o zaman söylemleriniz yerini bulur.

Kaldık ki zaten Süperonline ve Vodafone un kendi alt yapısı ile verdiği hız fiyatı araştırırsanız, TürkNet gigafiber ile verdiği hız fiyatının yanından bile geçemiyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @turuncu_
T
2 yıl
Binbaşı

Gıbırnet hala devam ediyor alıma. "ler" eki gereksiz olmuş.Yani hoş her şu fiyat konusu, söylemler, sözler gündeme gelince Türknet'e kalkan olan biri çıkıyor karşımıza. Yineliyorum; benim yazdıklarım kendi söylemlerinden yola çıkarak yazılmış şeyler. Diğer firmalar bu söylemle yola çıkıp şu anki fiyatları öne sürselerdi onlara da eleştiri getirirdim ama böyle bir idddaları/söylemleri olmadı. Kendi içlerinde tutarlılar yani. Onların fiyatlarını örnek gösterip "cambaza bak" demek bence gereksiz.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @_A_N_I_L_
_
2 yıl
Yarbay

Gıbırnet i arayıp 1Gbps e abone olmak isteyin size gereken cevabı verir. Reklam amaçlı sayfada aktif görünüyor. Ben aradığımda satışa kapalı olduğu abone olanlarında paketten çıkışının yapıldığını aktardılar.




Bu mesajda bahsedilenler: @turuncu_
_
2 yıl
Yarbay

B
2 yıl
Yarbay

herkes twitterden ceoları ve btk ile ulaştırma bakanlığına etiket ile talep etmedikçe kimse yüksek hız sunmaz. malesef tek çözüm yolu bu. etkinlik yapalım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
2 yıl
Binbaşı

Yok hocam ne gerek var. Kuzu kuzu bekleyelim. Biri gelişmeler hakkında ya da verilen sözler hakkında firmayı sıkıştırdığında da hemen kalkan olalım onlara karşı. Mazallah sonra firmanın minnak kalbi kırılır falan.




Bu mesajda bahsedilenler: @BurakLEE
G
2 yıl
Teğmen

Merhaba, Gibirnet'in alıma devam ettigini nerde gordunuz acaba? Ben de almak istiyorum fakat daha bikac gun once sorduğumda 100mbps uzeri paketlerin alıma kapalı oldugunu söylediler. Satiyorlarsa ben hemen gecmek istiyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @turuncu_
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.