Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
594
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Karışmadığım kaza ile ilgili sigorta dosya açmış (Sigortacı arkadaşlar, YARDIM!)
B
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Anadolu sigortadan geçen hafta X tarihinde karışmış olduğum (gerçekte yok böyle bir şey) kaza ile ilgili dosya açıldığı şeklinde SMS geldi, ben buna e-maille itiraz ettim ama aşağıdaki mesajlardan göreceğiniz üzere pek sallamadılar. Müşteri hizmetleri numarası da çalışmıyor uygulamaya yönlendiriyor.

Büyük ihtimal adamın biri kaskodan camını yaptırdı, benim plakamı da çarpan araç diye bilgim olmadan verdi. Tutanak vs yok yani.

Bu hatalı işlem dolayısıyla bana veya sigortama yansıyacak bir zarar/rücu olur mu? Hangi yollarla nereye itiraz etmemi önerirsiniz? Kendi sigortama da e-posta göndereyim mi?

Sigortacı arkadaşlar konuyu inceleyip açıklarsa sevinirim.


>> Gönderdiğim ilk e-posta:

Merhaba, aşağıdaki SMS mesajı bu sabah bana ulaştı. Dosya bilgilerini sisteminizden kontrol ettim, bahse konu hasar bana ait değildir. Belirtilen tarihte İstanbul'da hiç bulunmadığım gibi kendi aracımın veya başka bir aracın cam kırılmasına uğradığı bir kazaya da karışmadım, aracımı camını da değiştirmedim. Anadolu sigorta ile de yapılmış bir poliçem bulunmamaktadır. Kayıtların kontrol edilerek durum hakkında tarafıma bilgi verilmesini ve gerekli düzeltmenin yapılmasını talep ediyorum. 

// Gelen SMS mesajı:

30/06/2021 tarihinde meydana gelen hasarınıza ilişkin şirketimizde 12225886210004 no.lu hasar dosyası açılmıştır. Hasar işlemlerinizi hızlıca ve kolayca gerçekleştirmek ve takip edebilmek için aşağıdaki linke tıklayarak sigortam cepte uygulamamızı indirebilir veya şirketimiz web sitesinden takip sağlayabilirsiniz.
İyi Günler Dileriz


>> Anadolu sigortadan gelen cevap:
Sayın --,
16.09.2021 tarihinde iletmiş olduğunuz 2383961 numaralı bildiriminize yetkililer tarafından açıklama yazılmıştır. 
Açıklama:
12225886210004 dosya -- adına açılan Kasko hasar dosyasıdır. Kaza tarihi 30.06.2021 'dir
Bildiriminizin yanıtına ilişkin aşağıdaki linkten değerlendirmenizi rica ederiz.

>> Benim 2. gönderdiğim e-posta, cevap gelmedi:

Bu nasıl cevap kardeşim, adam gibi inceleyin şu şikayeti.
Ben hasar benimle ilgili değil, aracım o tarihte İstanbul'da değildi, sizin müşterinizin dahi değilim diyorum, siz adınıza hasar dosyası açılmış diye cevap veriyorsunuz.
Telefonla da ulaşamıyorum size, arayın beni.


------------





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Böcekli sümük -- 21 Eylül 2021; 15:11:7 >

O
3 yıl
Çavuş

Hocam belki birinin poliçesi düzenlenirken yanlışlıkla sizin numaranız girilmiş olabilir o yüzden sms size gelmiş olabilir ve sizde söylüyorsunuz anadoludan police yaptırmadım diye önerim dosya numarası ile bahsettiği uygulamadan kazaya karışan araçları kontrol edip teyit edebilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimaSigorta -- 21 Eylül 2021; 20:19:31 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.