Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
59
Cevap
4375
Tıklama
21
Öne Çıkarma
Cevap: Dijital Türk Lirası için ilk resmi anlaşma yapıldı! (4. sayfa)
O
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet DOĞAN

Canım kardeşim digital tl yi koruyanlar kağıt ve metal tl yi koruyanlarla aynı kişiler. 2000 li yıllarda dolar bir gecede 700000TL den 1200000TL ye çıkarken neredeydiler yada alman markı 400000TL den 700000 eçıkarken. TL den 6 sıfır atıldıktan sonra 1 dolar 1.66TL den şu anki duruma gelirken neredeler merak ediyorum. Sen hala onların bu milletin değerlerini ve çıkarlarını koruduğunu mu zannediyorsun. ciddi ciddi zannediyorsan yazık diyebilirim

Alıntıları Göster
üretim yok tüketim var.. herşeye yüksek vergi var.. ben kimsenin kimseyi koruduğunu söylemiyorum borsada short açmak öyle kolay iş değildir bundan bahsettim sen olayı tamamen başka noktaya çektin. tl pul değerinde artık



E
3 yıl
Yarbay

piyasadaki TL nin çoğu zaten banknot halinde değil. yani dijital.

ben anlamadım bu işi.



M
2 yıl
Teğmen

Dijital TL'nin bir an önce çıkması lazım!

artık kağıt para kullanmamalı ülke..

vergi için de herşey daha güzel olacaktır. hep vergiyi vatandaş veriyor, bu defa mahallenin bakkalı bile 1 sakız satınca vergisini verecek, çünkü o 1 sakız DTL ile ödeneceğinden, maliyeden kaçıramayacak.

dahası var:

öyle hesabı kabarık olup, resmi belgede gelirini düşük gösteremeyecek kimse, takip çok kolay olacak.. bir an önce DTL hayatımıza girmeli... zaten paraya dokunduğum bile yok benim, gelen rakamlar, giden rakamlardan ibaret gibi bişey oldu artık.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.