Vay arkadaş 4 sene olmuş tek bir cevap gelmemiş, bende de aynı sorun olunca tesadüfen denk geldim. Son durum nedir hocam yaptırabildiniz mi? Benim de aynı problem var sanırım ama pervaneden kaynaklandığına emin değilim, bir sarsıntı var büyük ihtimal pervanedendir benim de, aklıma geldi yarın bi telefonun videosunu açıp pencereden aşağıya uzatıp çekeyim içini, pervanenin dönüşünü. Biraz zor bir yerde ünite o yüzden çekip çekemeyeceğimden de emin değilim bir deneyeceğim yarın umarım telefonu falan düşürmem aşağıya :)
daikin dış unite pervanesi yalpalayarak dönüyor
neden olabilir?
https://photos.google.com/share/AF1QipPeI4O6akScdjlW27CacXFKIU8bgrfhDvX2wpHJf9GZXkOhtSf-wH1kizK8tipUtQ?key=RVlrM0psMzhYb1Zwdkh3YVg5VjN0Z0tTNk1GSHpB
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >