Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
1001
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Eutelsat - Turksat farkı saçmalığı
F
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

İnternetten 1 yıllık peşin filmin yıldızı-dizinin yıldızı-taraftar paketi satın aldım, daha ilk günden pişman oldum.

Meğerse turksat uydusu üzerinden MCM,Mezzo,VH1(mtv 00s),MTV Live,MTV Hits,BBC Entertainment gibi yabancı müzik ve eğlence kanalları yokmuş. Ne üyelik satın alırken, ne digiturk'ün kendi sitesinde ne de kurulum yaparken hiç bir kimse bu bilgiden bahsetmedi, bahsetseler zaten çanağı direk Eutelsat uydusuna çevirirdim. Şimdi arayıp söylediğimde ise haklı olduğum ama çanağı çevirirsem daha 1 günlük olan üyeliğimin iptal olup indirimlerinde iptal edilip yeni güncel paket fiyatından daha pahalıya üye olacağımı söylüyorlar. Sırf çanak yönünü değiştirmekle üyelik neden iptal oluyor anlamıyorum.

Bu müzik kanalları da benim sürekli izlediğim kanallardı, müşteri hizmetleri de bu şikayetle ilk kez karşılaştıklarını söylüyorlar daha da hayret ediyorum. Bari sitende yaz bu kanallar turksat üzerinden izlenemez diye çoğu kişinin çanağı turksata dönük Türkiye'de ya da kurulum yapanlar bu bilgiyi versin, sinirim acayip bozuldu.



U
3 yıl
Yüzbaşı

Bilgim beni yanıltıyor olabilir ama ilk 7 gün cayma mı oluyordu acaba Digiturkte



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Evet cayma hakkı var ama bunu kullanırsam, yeni üyeliğimi indirimli fiyattan yapmıyorlar, ben tamamen iptal etmek istemiyorum yoksa e-devletten yada tazminat ödeyerek bir şekilde yaparım.Benim amacım paketimde bulunan bu kanalları izleyebilmek..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
3 yıl
Yarbay

Sen diyince actim top night programi var sacma sapan bir sarki caliyor takma kafana izleme bosver :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 yıl
Yarbay

Bahsettiğiniz müzik kanallarını başka şekilde de izlersiniz. Yani digitürk'e abone olmaya gerek yok bence...

Çanağı hotbird uydusuna çevirin. Piyasada 100 -150 tl'ye satılan mini uydu alıcıları var. O alıcıların içinde şifreli kanallar için hediye server'i var. O şekilde izlersiniz yani...

Her ay digitürk'e abonelik ödemesi yapmaktansa, bu şekilde izlemek daha hesaplı olur. Hem de daha fazla sayıda müzik kanalı seçeneğine sahip olursunuz.

Hotbird uydusunu örnek verdim. Türkiye'den alınan Eutelsat 4.9e uydusu ve müzik kanalı bulunun diğer uydulara da göz atın, istediğiniz müzik kanalları ağırlıklı olarak hangi uyduda varsa, çanağı o uyduya yönlendirirsiniz. Flysat'tan uyduların kanal listelerini görebilirsin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
3 yıl
Yüzbaşı

Ben dün konuştum abone olalı 3-4 gün oldu iptal edersem 80 lira kurulum bedeli ve taahhüt farkı olarak da 105 lira istiyorlar




Bu mesajda bahsedilenler: @mfy94
E
3 yıl
Yarbay

eutelsat kurulumu yaparak izlenemiyor mu ?
eskiden millet istediği gibi izliyordu.

btk ya şikayet kaydı açın sitesinde yazan kanalları izleyemiyorum diyin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 yıl
Yüzbaşı

İptv varken halen uydu mu komedisiniz



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 yıl
Yarbay

İnternet kesildi mi, iptv yalan olur,

İptv kanalının çıkış kaynağındaki yayın çok sayıda aboneye gönderilirse, yayın donar ve iptv yalan olur.

Maç olsun, müzik olsun, belgesel olsun, herkesin öncelikle izlemek için tercih ettiği kanalların, iptv yayını da herkes tarafından tercihli olarak izlendiği için, iptv yayını donar ve iptv yine yalan olur.

Hasılı kelam; iptv'nin kendisi başlı başına komedidir.



E
3 yıl
Binbaşı

Bana da yarın kuruluma gelecekler. Bütün bina aynı antene bağlı kullanıyoruz. Meğerse digitürk farklı uydu ile yayın veriyormuş ve Türksat ile sunduğu kanallar kısıtlı sanırım. Ben şimdi yeni antene ve kabloya para mı vereceğim ekstra öyleyse uğraşmak istemiyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

İzlenebiliyor ama başta kurulumu turksat yaptıklarından artık eutelsat'a geçmek istersem üyeliğimi iptal edip yeniden üye yapıyorlar, yeni üyelikte de bütün indirimler iptal ediliyormuş.




Bu mesajda bahsedilenler: @e_capkan
T
3 yıl
Yüzbaşı

Bi bitmediniz ya her konuda iptv iptv diye.




Bu mesajda bahsedilenler: @mcanozen
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.