Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
155
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Twitter, Direkt Mesajlar'a yeni özellikler kazandırıyor
C
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Twitter, Direkt Mesajlar'a yeni özellikler kazandırıyor



Sosyal medya platformu Twitter, yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Platform, Twitter'dan yaptığı paylaşımlarla yakın zamanda kullanıma sunulacak özellikleri açıkladı. Kullanıcılar artık aynı tweeti 20 ayrı DM sohbetiyle paylaşabilecek.



Ayrıca Bkz.Apple, Siri hakkında geri bildirim sağlamak için yeni bir uygulama yayınladı



Twitter Direkt Mesajlar, yeni özellikler kazanıyor



Twitter, kullanıcılardan sağladığı geri dönüşler ile platformu daha işlevsel hale getirmeye çalışıyor. Paylaştığı tweetlerle şirket, kullanıcıların yanlışlıkla grup sohbeti başlatmasını azaltmak için aynı tweeti 20 farklı Direkt Mesajlar sohbetine gönderebilmelerine olanak tanıyacak özelliği, iOS ve web için kullanıma sunmaya başlayacaklarını daha sonra ise Android'e getireceklerini duyurdu.



Android ve İOS'ta kullanıma sunulacak hızlı kaydırma düğmesi ile kullanıcılar, bir sohbette gezinirken en son mesaja hızla atlayabilecek.



Şirketin açıkladığı diğer iki özellik ise iOS kullanıcılarına özel olacak. Özelliklerden ilki bir mesaja basılı tuttuktan sonra menüden 'Tepki ekle' seçeneği ile tepki vermeyi içeriyor. Diğer özellik sayesinde ise iOS için Twitter kullanıcıları, tarihe göre gruplanmış mesajlar ile bir sohbeti kolayca tarayabilecek.



https://twitter.com/TwitterSupport/status/1428408769835421701




Kaynak:https://www.macrumors.com/2021/08/20/twitter-updates-dms-to-multiple-accounts/

 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.