Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
242
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dünyanın en popüler uygulamalarından TikTok, PUBG Mobile ve Free Fire Bangladeş'te yasaklandı
Ö
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dünyanın en popüler uygulamalarından TikTok, PUBG Mobile ve Free Fire Bangladeş'te yasaklandı



Oyun sektörünün şu anda büyük bir bölümünü mobil oyunlar kaplıyor. Bu mobil oyunların başında da şüphesiz PUBG Mobile ve Free Fire'ın geldiğini söyleyebiliriz. Mobil uygulama tarafındaysa TikTok'un en popüler uygulama olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Ancak Bangladeş'te yaşayanlar için üzücü bir haber paylaşıldı.



TikTok, Bigo Live, PUBG Mobile ve Free Fire'a 3 Ay Erişim Yasağı



The Daily Star'ın yaptığı habere göre PUBG Mobile, Free Fire ve diğer birkaç uygulama mahkeme kararının ardından yasaklanacak. Yasak süresi 3 ay sürecek ancak ardından neler olacağı da bilinmiyor. Yüksek mahkeme bu uygulamaları "zararlı" olarak nitelendirdi. Hükümet, bu tarz uygulamaların çocukları ahlaki ve sosyal açıdan olumsuz etkilediğini düşünüyor.



Ayrıca Bkz.Age of Empires'ın mobil oyunu Return to Empire'dan ilk oynanış videosu geldi



Uygulamalar şu anda erişime açık durumda ancak mahkeme sürecinin bitimiyle ki bu da 2, 3 gün sürecektir, oyunlara erişim yasağı gelecek. Erişim yasağı gelen uygulamaların arasında TikTok ve Bigo Live da bulunuyor.



Bu yasaklarda özellikle PUBG Mobile'ın dikakt çektiğini söylemek gerek çünkü ülkede Espor bir hayli popüler. Bu yasağın ardından esporculara ne olacağı ise büyük merak konusu. 




Kaynak:https://www.pocketgamer.com/articles/087708/pubg-mobile-and-free-fire-to-be-banned-in-bangladesh/

 Haberi Portalda Gör

Çok güzel bir yasak, darısı bütün dünyaya..
Yoruma Git
android seyfi - 3 yıl +13
Yarın youtube facebook twitter google yasaklandığında da çok güzel yasak diyebilecekmisiniz. Şu an ülkeyi yöneten bağnazların yapmak istedikleride tam olarak bu ama siz zaten bunu ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Ziromen - 3 yıl +4
A
3 yıl
Yüzbaşı

Çok güzel bir yasak, darısı bütün dünyaya..



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
3 yıl
Yüzbaşı

163 milyon nüfuslu bir ülke. Yüksek kullanıcı potansiyeli demek.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ssbrutality
D
3 yıl
Yarbay

Bende Tiktok vb akımları beğenmiyorum ama uygulamaları da kullanmıyorum, kullananları da takip etmiyorum olup bitiyor. Bence bu kadar sert önlemler alınmamalı.





Bu mesajda bahsedilenler: @android seyfi
Z
3 yıl
Yarbay

Yarın youtube facebook twitter google yasaklandığında da çok güzel yasak diyebilecekmisiniz. Şu an ülkeyi yöneten bağnazların yapmak istedikleride tam olarak bu ama siz zaten bunu istiyorsunuz anladığım kadarıyla, yok arkadaş bu ülkeden de bu ülke insanındanda adam olmaz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
2 yıl
Er

Erişim yasak olsa ne olur https://indirgeek.com/pubg-mobile/pubg mobile indir böyle sayfalardan oyunu indirip oynayabilir herkes.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.