Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
535
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bu kadar rezalet destek sistemi ve paragöz bir oyun olamaz.
B
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Oyun ilk çıktığı beta dönemde NA sunucusunda açtığım bir hesabım vardı. Önce EU sunucusuna, 2017 yılında TR sunucusuna taşımıştım. Hesap 2019 yılında nasıl olduğunu anlamadığım, LoL'ün bir açığından yararlanılarak çalındı. O an hesabı geri almaya çalıştığımda bana hatırlamam imkansız olan birkaç soru sordular, sonrasında hesabın size ait olduğunu doğrulayamıyoruz dediler ve konu kapandı.

Geçtiğimizde haftalarda tekrar bu olayın üstüne düştüm. Hesap nasıl çalındı derseniz bölgelerdeki hesapları tek bir çatı altında toplamak için riot kullanıcı adlarını eşsiz hale getirmişlerdi. Benim kullandığım riot kullanıcı adı avrupa sunucusunda da kullanıldığı için benim güncellemem isteniyordu. Bu noktada hesaba anlamadığım bir şekilde birisi girip riot kullanıcı adımı güncelliyor ve hesabın sihirdar adını da değiştiriyor. Bunlar yapılırken eposta adresime hiçbir şekilde bilgilendirme gelmiyor. O an hesabın izini sürmem için bütün izler gitmiş oldu zaten.

Geçen haftaya dönersek Riot ekibine tekrar yazdım. İlk sordukları 10 soruda doğrulama başaramadılar. Hesabın açmak için girilen eposta adresini sansürleyerek yazarak eposta adresini tamamlamamı ve erişimim olup olmadığını yazmamı istediler. Şansıma erişimim vardı. Hemen yazıp cevapladım. Bu adımı doğruladığımı söyledikten sonra tekrardan 5 soru sordular. Bu sorulara da yanlış cevap verince tekrar doğrulayamıyoruz dediler. Bu kısımdan sonra uzunca saydırdım onlara. Hesabı en başından beri Türk birisinin çaldığını düşünüyordum, hatırlamam imkansız olan bu soruların aynısını o kişiye sormalarını, hiçbirini cevaplayamayacağını, ayrıca şu ana kadar hesabın kullandığı tüm eposta adreslerini sansürlü yazarlarsa hepsini tamamlayacağımı söyledim. Ardından ani bir şekilde hesabı bana verme kararı çıktı. Hesaba girdiğimde yeni bir şok yaşadım. Hesaba RP satın alınıp EUNE sunucusuna taşınmış. Hesabı kullanan kişinin smurf hesabı arkadaş listesinde ekli olduğu için benimle iletişime geçti, birkaç görsel attı. Hesabı kullanan kişi kendi halinde yabancı bir twitch yayıncısı. Normalde Batı Avrupa sunucusunda oynuyor ama arkadaşlarıyla EUNE sunucusunda oynamak için hesabı eBay üzerinden Polanyalı birisinden 100€ karşılığında satın almış. Riot Games ekibine tekrar destek talebi oluşturarak hesabı Türkiye bölgesine taşımalarını rica ettim fakat hesap paylaşımı benim sorumluluğumda olduğu için taşıyamayacaklarını söylediler. Bu konuda biraz direttim fakat olumlu bakmadılar. En son "bari en azından clash girmek için hesaba girilen telefon numarayı kaldırın, bana ait değil bu numara" yazdım. Yaklaşık 4-5 gün cevap bekledim gelmedi, sonra bi baktım destek talebimdeki mesajları komple temizlemişler. Şu anda hesabı TR sunucusuna taşımak için 200₺ civarında bir para ödemem gerekiyor ve hesaba clash için girilmiş numara bana ait değil.

Hesabı zaten açıktan yararlanarak çalan kişi RP satın alıp EUNE sunucusuna taşımış, bi de benim Avrupa bölgesinden RP satın alıp Türkiyeye taşımamı istiyorlar. Hesap resmen EUNE bölgesinde sıkıştı 73 pingle oynuyorum.



A
3 yıl
Yarbay

İlginç olay gerçekten, geçmiş olsun. Hesabı almışsınız en azından.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
3 yıl
Yüzbaşı

zararın neresinden dönersek kardır



K
3 yıl
Teğmen

dostum tr serverinde report sistemi yok resmen ya gidip ticketten açsan bile işlem başlattık diye geçiştiriyor böyle bir şey olamaz



B
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

İlginç olay gerçekten, geçmiş olsun. Hesabı almışsınız en azından.
Hocam vallaha polonyalılarla küfürleşmekten bıktım. Onlar kendi dilinde sövüyor ben kendi dilimde sövüyorum. Gerçekten TR > EUNE





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beklenen Adam -- 25 Eylül 2021; 21:46:24 >

E
3 yıl
Binbaşı

hesabı yine iyi vermişler. sunucu değiştirme rp ile yapıldığı için bence değiştirmemekte nispeten haklılar ama nickiniz illa değişmiştir diye düşünüyorum. mavi öz isteseniz verirler mi acaba?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.