Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
768
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Fenerbahçe Token'den 268,5 milyon lira gelir elde edildi
X
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Herkese merhaba
Haberi okuyudum bu iş de bir dümen olduğunu düşünüyorum. Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum. Kim kime bu kadar kısa bir sürede para verirki? Bu gelir neredeyse şampiyonluk pirimi kadar.(Küfürsüz. birbirimize laf sokmadan, hakaret etmeden, lütfen.)



A
3 yıl
Teğmen

hocam insanlar yatırım yapiyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

U
3 yıl
Yüzbaşı

Fenerbahçe ismi güven veriyor bence.
Galatasaray yada beşiktaş olsa o da aynı güveni verir.Fenere özel değil.
İnsanlar hızlı para kazanmayı sever hele güven varsa.bence nedeni budur


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
3 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Usta-74

Fenerbahçe ismi güven veriyor bence.
Galatasaray yada beşiktaş olsa o da aynı güveni verir.Fenere özel değil.
İnsanlar hızlı para kazanmayı sever hele güven varsa.bence nedeni budur
Fenerbahçe güven veriyorsa akıllı yatırımcı değildir 🤣..

Şaka bir yana bu tiken işinde ilk girenler para kazanıyor sonrakiler bekle ki çıksın alta kalanın canı çıksın olayı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Yüzbaşı

hemen borçları kapamaya baksınlar birkaç tane borç kapasalar ne güzel. büyük kulüplerin borçlarını adam akıllı bitirmesi gerekiyor kara delik gibiler. tebrik ediyorum güzel gelir sağlanmış.



K
3 yıl
Yüzbaşı

Şirket hissesi mi değil? Herhangi bir garantisi var mı yatırımcıya?

Çok ciddi kripto yatırımına sahip olan biri olarak söyleyebilirim ki, kripto işi külleyen goygoy ve adam ütüleme üzerine kurulu bir sektördür. Doğru düzgün regülasyon yoktur.

Fenerbahçe token ne işe yarar? Bir teknolojisi mi var? Vaad ettiği birşey mi var? Zibil gibi saçmalık coin arasında, token'ların çoğu coinlerden bile daha kolpadır. Teoride Fenerbahçe klubünün futbolcuların girdiği helada bokları toplayıp kiloyla satmasından hiçbir farkı yok bu token işinin. Alan, Fenerbahçe hissedarı fln olmuyor. Herifler yoktan değer yaratıp bunu satıyorlar.

Tekrar söylüyorum, Fenerbahçe token'ı bombalarken diğer coinleri ve token'ları desteklemiyorum. Bu iş token'ı çıkaran için yoktan para, token'ı trade eden içinde aşırı riskli indi bindi treninden başka birşey değildir.

Bu işin arkasında ciddi seviyede siyasi ayağıda dahil baya büyük insanlar olduğunu düşünüyorum. Allah girene çıkana kuvvet versin. Umarım kimse kaybetmez, ama Fenerbahçe gibi bir klubün bu şekilde bir işe girmesini şiddetle kınıyorum.

Resmen hiçbir legalleşme, hiçbir regülasyon fln gelmeden, daha yeni Thodex olayı olmuşken gözgöre göre adam ütülüyorlar. Yarın birgün Fenerbahçe'den biri çıksa "Bizim bu token'la hiçbir alakamız yoktur, nasıl ortaya çıktı bilmiyoruz?" dese kimse hiçbir şey diyemez, kimin elinde varsa elinde patlar.

Temel amacı merkeziyetsizleştirme olmayan, herhangi bir değer veya katma değer ortaya koymayan coin, token hepsini alana satana allah yardımcı olsun, sabır versin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralhasanyigit -- 9 Eylül 2021; 14:47:15 >

X
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Grafik seyri ilginç. Yatırım dediğini ara ara yükselmeli. Biraz Spekülasyon işi olmuş.
< Resime gitmek için tıklayın >



C
3 yıl
Yarbay

Diğerlerinin bilemem ama kulüplerde bu iş, bence biraz yardım amaçlı gibi bir şey.

Belki de o paranın yüksek bölümü, başkan ve kulüp yöneticilerinin el altından (başka kişiler üzerinden) verdikleri paradır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Şimdi taşlar yerine oturdu o zaman. Yöneticiler para girişi ve reklam ile beraber takıma fon sağlayıp taraftarında (yatırımcının) ortak olmasını istiyorlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @cdemir
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.