Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
17
Cevap
408
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Netflix'in popüler dizisi Stranger Things'in 4. sezonu yakında geliyor
Ö
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Netflix'in popüler dizisi Stranger Things'in 4. sezonu yakında geliyor



Dünyanın en büyük video akış platformu konumundaki Netflix'in bugün bu kadar popüler olmasında birçok özel dizi ve filmin katkısı bulunuyor. Bu özel dizilerden biri de şüphesiz Stranger Things. Şu ana kadar üç sezonu yayınlanan dizinin dördüncü sezonu bir süredir yapım aşamasında ancak hala net yayın tarihi bilinmiyor.



Stranger Things 4. Sezon Yakında Geliyor



Geçtiğimiz saatlerde Variety'e konuşan yapımcı Shawn Levy, yeni sezonun yakında geldiğini açıkladı. Ne yazık ki net bir tarih vermedi ancak demecinden bu yıl içerisinde geleceğini çıkartabiliriz. Ayrıca önümüzdeki birkaç hafta içerisinde resmi yayın tarihinin paylaşılma ihtimali de bir hayli yüksek. 



Ayrıca Bkz.Netflix'ten başarılı F1 pilotu Michael Schumacher için belgesel geliyor



Stranger Things dizisinin dördüncü sezonu geçtiğimiz haftalarda 4 yeni isim katılmıştı. Vicky olarak kadroya katılan Amybeth McNulty, Patrick olarak Miles Truitt, Bayan Kelly olarak Regina Ting Chen ve Chrissie olarak da Grace Van Dien.



Bu sezonun, başrolde olan çocukların da büyümesi sebebiyle daha karanlık bir sezon olacağı söylenmişti. Ayrıca senaryonun yazılma kısmı da diğer sezonlara göre daha uzun sürdü.




Kaynak:https://screenrant.com/stranger-things-season-4-release-date-updates/

 Haberi Portalda Gör

Bir banamı geliyor bu dizinin saçmalığı 4 tane ergen dünyayı kurtarıyo hadi onuda geçtim canavar gören o yaşta çocuğu brak koca adam görse donsuz kaçar bunlar cesur ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı marsk35 - 3 yıl +4
M
3 yıl
Binbaşı

Bir banamı geliyor bu dizinin saçmalığı 4 tane ergen dünyayı kurtarıyo hadi onuda geçtim canavar gören o yaşta çocuğu brak koca adam görse donsuz kaçar bunlar cesur yürek anasını satayım… ilk sezon iyiydi ikinci sezon neysede 3 4 sıktı şahsen. Hoş 3 izlemedim bile 2 de başladı sıkmaya



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
S
3 yıl
Yüzbaşı

Başladık gene Stranger Things reklamlarına. Geçen sezon çıktığında da neredeyse her allahın günü haberi yapıldı bu dandik dizinin. Bu sene de aynı terane.




K
3 yıl
Binbaşı

Eleştirileri anlıyorum diğer taraftan sevenleri de var bunu inkar edemeyiz. Ama fantastik korku dalındaki böyle bir dizi için böyle garip yorumlar anlamsız ve saçma geliyor... Klasik dh üyeleri





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 31 Temmuz 2021; 14:18:56 >


K
3 yıl
Binbaşı

dünya da alternatif evrenden canavar gelmesi ok ama çocukların bununla mücadele etmesi mi absürd?





Bu mesajda bahsedilenler: @marsk35
D
3 yıl
Yarbay

Diziyi arkadaş ortamında çok önerdiler bana, çocuk dizisi gözüyle bakmıştım hep. 3. sezon çıktıktan sonra bi bakayım dedim her yerde reklamları dönüyor falan diye. 6 günde 3 sezon bitirdim yanlış hatırlamıyorsam. Acayip sarıyor. Tabii ki bu canavarlar ile çocukların savaşması saçma bir olay ama dizi işte, çok mantık aramamak gerekiyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

T
3 yıl
Teğmen

fantastik korku dizisinden ne bekleniyo merak ediyorum tamam abartıldıgı kadar güzel degil ama izlenecek hoş bi idizi bence



M
3 yıl
Teğmen

"Eleven" karakterinin olağanüstü güçleri var ve bu yüzden yaratıklarla doğrudan bağlantısı var, diğer çocuklar da buna güvenerek planlar yapıp hareket ediyor. Fantastik bir dizi olması sebebiyle mantık çerçevesinde herşey olabilir.




Bu mesajda bahsedilenler: @marsk35
B
3 yıl
Yüzbaşı

Dünyada popüler olan her şeye abartılıyo,overrated diyen türkler ile dolacak burası birazdan.Dizi gayet kaliteli ve sağlam kurgusu olan bir dizi merakla bekliyorum. Zaten bir diziye başlayacaksanız dhli ve ekşici yorumlarına bakmadan başlayın adamlar popüler olan herşeye dandik abartılıyo diyorlar :D




P
3 yıl
Binbaşı

Yaklaşık 1 yıldır dizinin sayfasına girdiğinizde "Kesin Bilgi:Yeni Sezon Yakında" yazıyordu zaten yeni bir bilgi değil ki bu.



D
3 yıl
Yarbay

Kötü yorum yapanlara sesleniyorum sizin kendi tercihiniz dizide fantastik seyler var amaci ztn o filim hakaret etmeye luzum yok sevdiysen izle sevmediysen napak yani




D
3 yıl
Yarbay

2 yıldır geliyor




A
3 yıl
Binbaşı

heyecanla bakliyoruz



H
3 yıl
Yüzbaşı

+1 Benim de hoşuma gitmedi bu dizi. İlk 2 sezonu izleyip bırakmıştım. 3. sezona başlamadım. Normalde başladığım diziyi bırakmam ama hiç izleyesim gelmedi açıkçası. 2. sezonu zoraki bitirmiştim. Bayağı sıkıcıydı.



D
3 yıl
Yarbay

Fantastik korku bilimkurgu dizisi ve 80 ler teması tam benim istediğim 2 ana tema ama mantık hatası ve klişenin dibine vurmuşlar.3 sezonu zar zor tamamladım geçende 4.cü sezon geliyor diye.



C
3 yıl
Binbaşı

dizinin nasıl ilerleyeceğini beklediğim sezonlardan, merakla bekliyorum..



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

D
3 yıl
Yarbay

Çok sevindim bu haberi duyduğuma bende 4. Sezonu bekliyordum çıksada izlesem diye .ben 3 sezonuda beğenerek izledim diğerlerini bilmem ama .




D
3 yıl
Yarbay

İyi haber 2 sezon aynı anda çekiliyor yani 5. Sezonu 3 sene beklemicez




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.