Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
165
Cevap
11312
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: İTÜ Yapay Zeka vs Hacettepe Bilgisayar (10. sayfa)
T
2 yıl
Yüzbaşı

Hocam bu bolumun 3 ihtiyaci var sadece
İleri stat dersi
İleri linear algebra
Grad level ai derslerinin açılması
Bunlari acsalar hoca sayisina bile laf edilmez, bu imkanlarla ortalama hocalarla bile is yurutulur çünkü



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @hvl00
G
2 yıl
Er

Killing road yargısını dağıtmış aerospace kardeşe itü’nün kucağından inmesini öneriyorum biraz objektif bakmalı bazı şeylerr



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
2 yıl
Yüzbaşı

Yeni açıldığı için önemli revizyonlar yapılacağını düşünüyorum. Belki bu tip iyileştirmeler de yapılır.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @The Killing Road
D
2 yıl
Teğmen

2019'da 2781 sıralama yaptım, kafamdaki tek bölüm odtü ee idi olmayınca itü ehb ile tobb ele arasında kaldım. TOBB' un staj olanakları itü isminin çok önünde, şu anda ilk stajımda roketsandayım ve başka hiçbir okulda elde edemeyeceğim networkler edindim. Son kez düşünmeni öneririm



A
2 yıl
Er

Objektif olmayan biri değilim. Her alanda itü en iyisi dye bir iddiam olmadı hiçbir zaman. Eski mesajlarımda örneğin bilgisayar için şehir farketmezse odtü dedim, çünkü qs cs sıralamasında odtü daha iyi durumda gösteriliyor. İtünün de birinci gösterildiği alanlar var. En azından şunu yapıştır, yaz geç, diyenlerden ziyade bulabildiğim verileri paylaşıyorum (Ek: itü yapay zeka veri bölümünün de en fazla atıfı 5 yıl toplamında biz alıyoruz dediğini merak ediyorum açıkçası kriterlini öğrenmeye çalışacağım).
Tabii İtü en iyilerinden birisidir dedim. Bunu da kendim ve mezun arkadaşların durumundan bilerek, okuldaki eğitimi bilerek söyledim. Yurtdışından doktora daveti aldım gayri resmi olarak gitmedim bu da tamamen beni bilen hocalarımın networku sayesindeydi. Akademik hayat bana göre değil, yaşım da artık pek genç sayılmaz bunun için. İş arasında da canım sıkkldıkça giriyorum buralara :)

Ek: ayrıca forumda çok fazla desteksiz atan var. Örneğin Yurtdışı en iyi firmalarda çalışan sayısında daha linkedin verilerine bakmadan atıp tutanlar gibi konu itüye gelince bu arkadaşlara bir şeyler oluyor. Halbuki bu şirketlerde çalışan itülü sayısı üniversitelere göre 3. - 4. sırada. Geç geçiş yapılan ingilizce eğitime rağmen. Bu sadece bir örnek.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace_ITU -- 5 Ağustos 2022; 17:21:9 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @great student onizuka
M
2 yıl
Er

Sen kimsin lan da bana bot diyorsun. Adam sayfalarca açıklama yapmış burda gelmis bana bok atmis sonra hiçbir temellendirmeye dayandirmadan 1 2 şey önerip gitmişsin.
Zekamı sorgulayan adama bak sen.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @stevennpaulJobs
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.