Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
2724
Tıklama
7
Öne Çıkarma
Cevap: Starbucks'ın bedava elektriği ile Bitcoin madenciliği yapan kişi viral oldu (2. sayfa)
M
3 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: fantomasds

Aralıksız çalışırsa 244 günde kendini amorti ediyor. günde 3,5 dolar kazanmak için 875 dolar harcamak! Aynı miktar yatırımla günlük daha çok gelir elde edilebilen iş kolları var. Hiçbirşey bilmiyorsan, en basiti bir motor alırsın, pizza dağıtırsın.
Starbucks'ta gün boyu yemeden içmeden oturacaksın bir de.
Bana 244 günü geçtim 1 senede kendini amorti eden bir pasif gelir yöntemi söylermisin ?


Bende mining yapıyorum bana öyle bir iş söyleki mantıklı olsun direk ibanına bu ayki madencilik kazancımı şak yatırayım.


Hangi ülkede yaşadığının farkındamısın sen ?


Madencilik techizatı bugün 10 ayda kendini amorti ediyor. Üstelik bir defa kurarsın 2 aya bir toz bakımı haricinde hiç bir şey yapmanda gerekmez. Kazancıda türkiye şartlarında MUAZZAM ! Bana bir iş söyle 50 bin liraya kurup üstüne üstlük hiç bir iş yapmayıp ayda 550-600 dolar arası para kazandırsın.

Buyur benim evimdeki makinelerim bunu bana kazandırıyor.


Bir motor alırsın 20 bine. Kendine saygın varsa 15 binde ekipmanlara harcarsın kaliteli ekipmanlar almak zorundasın ölmemek adına olur sana 35 bin. 20 binede sıfır skooter kaldımı paket atılabilecek onuda bilmiyorum her skooteri kullanmaz paketçiler malum az yakacak parçası ucuz olacak vs.

35 bin harcar günde 12 saat çalışır hayatını tehlikeye atarsın karşılığında 500 dolar kazanırmısın bilmiyorum varsayalımki 1000 dolar kazan. kardeşim hayatını tehliekye atıyor ve günde 12 saat çalışıyosun. Motor alıp pizza dağıtacakmış. Saçma felan değil gayette mantıklı bir iş alanı.


Bana bir iş söyle hadi 50 bin lira yatırımla başlayıp 500 dolarda istemiyorum hiç bir iş yapmadan kazanmayıda geçtim part time çalışayım 12 saat yerine 5-6 saat çalışıp 3000 tl kazanayım hadi söyle bakalım ne iş yapayım ?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
H
3 yıl
Yarbay

Bulman lazım. Bilmen lazım. Ben şu an, günde 8 saat, haftasonu çalışmadan, ayda 3000 dolara yakın kazanabilirim. Yatırımı da kabaca 20.000TL.

Ama işin ne olduğunu söylemem. Ben bulmuşum. Mal mıyım, ürünü çıkarmadan başkasına söyleyeyim...

"Bana bir iş söyle şu kadar para koyup şöyle kazansın..." modunda iseniz olmaz zaten o iş. Anca mining'den kazanırsınız. 100 kişinin yaptığı işe 101'inci giriyorsunuz neticede. Kendiniz bir şey bulursanız, o zaman iş değişir.

Ben o kadar yıl fabrika işlettim, seri üretim yaptım. Ağzım yandı sütten. Bundan sonra %100 kar marjı yoksa kıçımı kaldırıp şuradan şuraya gitmem.

--------------------

Not: Ben de Mining yapıyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @Sehzade23
T
3 yıl
Binbaşı

Teknoloji sağlığı geçiyordu, cov19 çıktı sağlık atak yaptı, son 1 yıldır tekrar bitcoin ve diğer yenilikler atakta fakat yeni bir Vartant ile sağlık tekrar geçecek gibi :)



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

F
3 yıl
Yüzbaşı

Bir iş kurarken sıfır kamyonet, motosiklet v.s. alıyorsanız zaten baştan kaybedersiniz. Kullanılmış alacaksın ucuza, güzelce bakımını yapacaksın. (Bakım yağ-su değişimi değildir. Buji, kayışlar, balata , disk... değişimi bakımdır.) Ekipman için de hakeza aynısı geçerli.
Kripto paraların her yıl çıkarılması iki kat güçleşiyor, çözülmesi gereken kodları zorlaştırıyor parayı icat eden Tosuncuklar. Yani ilk yıl ayda 500 dolar kazanıyorsan ikinci yıl ayda 250 dolar, üçüncü yıl 125 dolar... kazanacaksın. Birde teçhizatın yıpranmaya arıza vermeye başlayacak. Tabi tüm bu senaryolar kripto paranın bu seviyede kalması durumunda. Olası düşüşlerde kârın daha da azalacak. Çin devlet parası yuan'ı dijital paraya çevirir ve karşılığı altın derse kripto kaçınılmaz çöküşe girecek.

Kripto para kara para aklayanlar için yapılmış bir enstruman. Adam eskiden uyuşturucudan kazandığı 1 doları aklamak için 0,5 dolar veriyordu aklayıcılara. Şimdi kripto parayla parasını pür pak ediyor düşük maliyetle.




Bu mesajda bahsedilenler: @Sehzade23
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.